consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Workshop (Dragos Riti): Constelatii familiale

Workshop (Dragos Riti): Constelatii familiale – 2 august 2014, Bucuresti

Workshop-ul va fi doar o zi si va atinge o tema pe care am explorat-o si la Timisoara si Iasi: primii pasi sau primul pas, pe care suntem dispusi sau pregatiti sa-l facem atunci cand ni se dezvaluie, la nivel sistemic, ca locul in care suntem nu este locul in care sufletul nostru doreste sa stea sau locul din care nu putem creste.
Va invit, prin urmare, sa descoperiti primii pasi care deschid drumul catre calea sufletului.
Ce sunt constelatiile familiale?

O cale de explorare a istoriei tale, a moştenirii tale, o cale catre tine, aş spune eu! O cale către cele mai profunde si ascunse unghere ale sufletului, unde sunt pastrate dureri, tristeti, frici, neimpliniri, trairi nemarturisite, secretele bunicii, furia tatalui, durerea mamei, războiul străbunicului şi câte şi mai câte…

O cale de a aduce la suprafata lucruri pe care le purtam in noi si de care nu suntem intotdeauna constienti, ca vin de undeva din istoria familie noastre, iar uneori ne conduc viata fara macar sa fim constienti de asta.

O usa deschisa reconcilierii cu mostenirea si trecutul tau, este o cale de a pune in ordine lucrurile, o cale de vindecare a sufletului, o cale catre eliberarea de suferinta, o cale de acceptare a sinelui

Bert Hellinger spunea ca metoda Constelatiilor Familiale ne permite sa scoatem la suprafata dinamicile ascunse ale sistemului.
Nu cred in întamplare şi dac-ai citit pâna aici, cu siguranţă că ceva din energia pusă de mine în cuvintele astea rezonează cu tine. Ai încredere în tine, ai încredere în intuiţia şi sufletul tău.

Metoda Constelaţiilor Familiale este o metodă terapeutica ce are ca scop restabilirea echilibrului în sistemul familial. Părintele acestei metode este considerat germanul Bert Hellinger.

Ea ne dezvăluie un adevăr fundamental, cumva uitat: că aparţinem familiei în care ne-am născut, unei familii extinse, că facem parte dintr-un neam şi că viaţa noastră este strâns legată de cea a strămoşilor nostri.

În relaţie cu armonia şi echilibrul în sistemele familiale, Bert Hellinger a descoperit trei legi pe care le-a denumit legile iubirii (Rising in love, 2008):
1. Toţi membrii unei familii au un drept egal de a aparţine acelui sistem familial.

2. Toţi membrii unui sistem se supun unei ierarhii. În cazul familiei, criteriul este ierarhia timpului – cei care au fost înainte în sistem au prioritate în faţa celor care au venit după.
3. Familia trebuie să fie în echilibru între a da şi a primi. Trebuie să existe un echilibru între membrii unei familii privind ceea ce dau sistemului şi ceea ce iau din sistem (orice nedreptate comisă de un membru al unui sistem va fi echilibrată de un membru ulterior).

Despre workshop:

Program: sambata, 2 august, 10:00 – 18:30, cu pauze de masa si confort

Inscrierea se poate face numai prin trimiterea unui e-mail la: constelatii.familiale@yahoo.com si plata unui avans de 50 de lei.

Costul: 180 ron

Locul de desfăşurare: Va fi comunicat ulterior celor inscrisi.

Cum-este-un-workshop-de-constelatii-familiale-cu-dragos-riti.

Contact si detalii suplimentare:

Telefon: 0722.376.207

E-mail: constelatii.familiale@yahoo.com

http://dragosriti.blogspot.ro/Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile