Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Seminar gratuit: 12 pasi pentru a te echilibra si a-ti pastra sanatatea. Meditatie pentru autovindecare - 3 decembrie 2015, Bucuresti

Seminar gratuit: 12 pasi pentru a te echilibra si a-ti pastra sanatatea. Meditatie pentru autovindecare – 24 noiembrie 2015, Bucuresti

1saParticiparea se poate face si on-line skypee id edencenter.ro sau live in Bucuresti Santhee str Lipscani 104 in spatele bisericii Sf Gheorghe.

Noul an se apropie. Luati decizii de schimbare in viata pentru prevenire.

Cand Dalai Lama a fost intrebat ce il surprinde cel mai mult la umanitate, el a raspuns:
“Omul. Deoarece isi sacrifica sanatatea pentru a face bani… Apoi isi sacrifica banii pentru a-si recupera sanatatea… Apoi este nerabdator sa vina viitorul mai repede si nu traieste prezentul; rezultatul fiind ca el nu traieste nici in viitor, nici in prezent… Traieste ca si cum niciodata nu o sa moara si apoi moare fara sa traiasca vreodata cu adevarat.”

De aceea este important sa invatam ce insemna prevenirea si sa actionam cat mai repede pentru aceasta (chiar si fara investitii materiale, deoarece cand intentia clara exista, universul creeaza). In cazul in care un dezechilibru e instalat, e important sa il echilibram cat mai repede, pentru a preveni complicatiile. Cu cat energia stagnata sta mai mult in corp, cu atat afecteaza mai multe parti ale straturilor corpului nostru, echilibrarea fiind mai dificila si probabil avem nevoie de ajutor din exterior pentru a o face.

Va invit sa descoperiti pasii prin care va puteti echilibra si pastra sanatatea!

In plus, o sa facem si o meditatie de autovindecare.

Seminarul este sustinut de terapeuta Simona Ionita. Detalii despre Simona Ionita gasiti aici.

Confirma-ti aici prezenta la seminar: http://bit.ly/SeminariiCuSimonaIonita

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile