implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEu si tatal meu ne-am certat acum o luna si de atunci vorbim foarte rar, ceea ce ma raneste ingrozitor de tare.

Terapeuti RO 10:42am Jan 2
Mesaj:
Simt ca nu mai pot… Tatal meu… E foarte rece… Tatal meu e tot ce iubesc mai mult pe lumea asta, pentru mine e mai presus de Dumnezeu… E foarte rece…. Stam separati… De aproape o luna de zile nu l-am mai vazut, imi este ingrozitor de dor de el… Vorbim rar si atunci cand vorbim………………ce ar trebui sa fac sa il schimb …sa il fac sa fie ca la inceput…. Vreu sa il fac sa isi dea seama ca ma raneste ingrozitor de tare…. Va rog ajutati-ma sunt disperata.

Onetiu Florin 11:05am Jan 2
suna-l si spune-i ceea ce simti

Viorel Mocanu 11:21am Jan 2
Nu prea inteleg ce “relatie” descrii tu acolo dintre tine si tatal tau… fii mai clara… O mama nu exista in ecuatia acesta?

Ana Maria Ionescu 3:10pm Jan 2
Pentru tine e mai presus de Dumnezeu? Pai poate tocmai de-aia treci prin asta! Reevalueaza-ti scara de valori si Dumnezeu te va ajuta!

Mar Dum 5:07pm Jan 2
In primul rand ce varsta aveti ? Ce anume v-a separat ? Priviti in sinea dumneavoastra si incercati sa descoperiti ce anume a produs raceala sa. Aveti cumva varsta la care el considera ca ar trebui sa va desprindeti de familie si sa va descurcati si singura ? Aveti sau ati avut vre un iubit ? Va este teama de realitate de fapt si confundati nevoia de securitate cu iubirea ? Daca este mai mult de atat ar trebui sa va dea de gandit. Intrebarile sunt multe, nu doar cele puse mai sus si doar cunoasterea anumitor detalii care va scapa ar putea aduce lumina necesara si indrepta o eventuala consiliere pe fagasul normal. In extremis, functie de situatie, puteti risca sa nu va gsiti nici o data un prieten de varsta dumneavoastra pentru ca, o fiinta in carne si oase nu va putea lupta cu perfectiunea unui “ideal” . Parintii vor muri si la cine credeti ca apeleaza oamenii atunci cand nimeni nu-i ajuta pentru a rezista si a putea merge mai departe ? Nu cumva aveti o scara a valorilor inversata, pentru ca Dumnezeu nu este o persoana direct cognoscibila ?

Enciu Jenel 9:34pm Jan 2
Trebuie sa consultati un psihoterapeut, discutand problema dumneavoastra va avea mai multe detalii cale l-ar putea ajuta sa gasiti o cale de comunicare cu tatal dumneavoastra.

Euromedicalserv Bacau 11:14pm Jan 2
Candva , poate a-ti fost la fel de rece cu el , l-ati ranit intr-un fel anume , nu va asteptati s il faceti sa fie ca inainte , apropiati va usor si cu rabdare .

Elena Riba 11:42am Jan 4
Am citit cu atentie ceea ce ati scris. In cazul dv este necesar sa stati de vorba cu un indrumator psiho-spiritual, deoarece sunt necesare mai multe detalii in ceea ce priveste felul in care au decurs relatiile personale din viata dv, felul in care simtit despre dv, realizarile/ esecurile pana in prezent pe care le aveti, impactul celor dargi din familie asupra dv, starile emotionale, etc. Sunt multe aspecte de luat in seama, de aceea este necesar ca conversatiile sa fie purtate intr-un cabinet, ci nu prin intermediul site-ului. In cazul in care considerati ca va pot fi de folos, puteti apela la acest nr de tel: 0722907110. Elena Riba

Doina Zamfirescu 12:26pm Jan 5
Lipsesc niste detalii importante din relatarea dvs. (varsta dvs. contextul familial,etc).Dar noi nu ii putem schimba pe ceilalti. Ci doar pe noi. Niste ore de dezvoltare personala (sau terapie in fnctie de situatie) va vor ajuta sa va schimbati perspectiva asupra situatiei si sa intelegeti ce se intampla. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile