consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Grup gratuit de dezvoltare personala | Bucuresti

Grup gratuit de dezvoltare personala – Bucuresti

Am marea placere de a va invita sa participati la un nou grup de dezvoltare personala care se va desfasura intr-un cadru cadru neconventional, creativ si permsiv, lipsit de prejudecati.
Participarea este absolut gratuita, singura conditie fiind disponibilitatea de a participa saptamanal la aceste sedinte.

Invitatia se adreseaza tuturor persoanelor interesate de autocunoastere, autoeducare si autoreglare, care isi doresc o viata armonioasa, echilibrata din punct de vedere social si profesional.
Daca in ultima perioada serviciul, facultatea, relatiile cu cei din jurul tau si/sau alte situatii de viata ti-au ridicat probleme care ti-au cauzat disconfort, stres, agitatie, indoieli, tristete, aici este locul potrivit in care sa vorbesti despre ele si sa gasesti solutii astfel incat sa faci fata mai bine unor astfel de evenimente.

Se va lucra intr-o maniera noninvaziva, cu texturi, forme, culori, senzatii, miscari, care ii vor permite fiecarui participant sa se exprime liber, in functie de propriile forme de limbaj, metafore, simboluri si nevoi. Majoritatea exercitiilor vor avea ca instrument fractalii. Acestia sunt forme auto-similiare, care pot fi descompunse intr-un numar infinit de parti mai mici care vor fi, de fapt, o replica a intregii structuri. Astfel de forme se regasesc atat in jurul nostru, cat si in interiorul nostru: vasele de sange, structura ADN, sistemul nervos, copacii, fulgii de nea, scoicile, ferigile.

In urma participarii la acest grup se urmareste :

  • deblocarea strategiilor naturale de a face fata stresului si schimbarilor din viata noastra;
  • intelegerea relatiilor si a mediului interpersonal creat in societate, la locul de munca sau la scoala;
  • activarea resurselor creative in luarea deciziilor;
  • cresterea nivelului de autoaceptare, autoincredere si afirmare;
  • activarea capacitatilor de reinventare si autoschimbare;
  • imbunatatirea relatiilor de comunicare si a abilitatilor de contact.

Grupul are un numar limitat de 12 locuri care se vor ocupa in ordinea inscrierii. Prima sedinta va avea loc in data de 28.01.2013, de la ora 17.30.

Sedintele vor fi in numar de 10 si se vor desfasura saptamanal, la aceeasi ora, in Complexul Studentesc Leu, situat in B-dul Iuliu Maniu nr. 1 – 3, sector 6, Bucuresti, in cladirea Facultatii de „Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei”, etajul 5, sala 503, statia de metrou Politehnica.
Inscrierile se vor face pe adresa smraluca@gmail.com, printr-o mica descriere a motivatiei de participare la un astfel de program.

Sedintele vor fi conduse de psihologul masterand in Psihoterapie Experiential Unificatoare, Raluca Simion.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile