consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu incearca sa ma faca geloasa flirtand cu cumnata mea, in prezenta mea si a fratelui sau.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Sotul meu incearca sa ma faca geloasa flirtind cu cumnata mea in presenta mea si a fratelui sau ? E normal in comportamentul barbatilor acest aspect?

a-ti face partenerul gelos este una (apare in orice cuplu neinchegat), a-ti face geloasa partenera cu sotia fratelui tau, SI de fata cu toti cei implicati, nu prea este ok din multe puncte de vedere. Poate ar fi bine sa discutati toti 4 despre acest incident? Succes!
 5
Dar fratele lui ce parare are despre acest comportament? Este de acord cu el? Poate o reactie mai ferma din partea ta in care sa-i spui ce parere ai despre acest comportament ar fi de folos. Ma gandesc ca sotul se astapta la o reactie de gelozie si un sentiment de inferioritate, insa nu cred ca i-ar placea ca tu spre exemplu, sa reactionezi cu indiferenta sau cu dezgust. Dar daca tu esti mai nesigura pe tine, este posibil ca sotul sa simta asta si sa se foloseasca de acest lucru.
 3
A face gelos pe cineva e ceva firesc? Chiar si la femei? Discutati cu totii.
Cu sora lui?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed