Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Cursuri de hipnoza si autohipnoza cu Andrei Loiso - Bucuresti

Cursurile practice de autohipnoza si autosugestie care te ajuta sa inveti cum poti folosi puterea extraordinara a subconstientului tau… oricand si oriunde doresti! – Bucuresti

Curs „Hipnoza profesională”

Cursuri „Autohipnoza esențial” și „Autohipnoza expert”

Hipnoza profesionala

Cursul „Hipnoza profesională” îți oferă posibilitatea de a învăța tehnicile fundamentale și cele avansate ale hipnozei, tehnici adaptate pentru transformare personală și aplicabile în ședințe individuale la cabinet.

Cursul „Hipnoza profesională” este destinat celor care vor să transforme arta hipnozei într-o profesie. Este destinat celor ce doresc să-și ajute clienții să-și schimbe rapid viața în bine!

Am proiectat acest curs pentru a-ți oferi metoda optimă de învăța: prin experiență practică!

Detaliile acestui curs le poți citi AICI (click aici)

Inscrierile pentru cursul „Hipnoza profesională” se pot face pana miercuri, 18 februarie 2015, prin completarea formularului de inscriere: Formular de inscriere.

Autohipnoza esențial

„Autohipnoza esențial este un curs de tehnici fundamentale care poate fi urmat de către orice persoană interesată de dezvoltarea personală și de autocunoaștere.

  • Starea de autohipnoză îți oferă posibilitatea de a te conecta cu mintea ta subconștientă;
  • Autosugestia îți oferă posibilitatea de a comunica cu mintea ta subconștientă;
  • Vei învăța cum să îți transmiți sugestii pozitive pentru a rezolva anumite probleme din viața ta sau pentru a te autocunoaște.

Detaliile acestui curs le poți citi AICI (click aici)

Autohipnoza expert

Cursul „Autohipnoza expert” vine în continuarea cursului „Autohipnoza esențial” si îți oferă instrumentele necesare pentru a folosi tehnicile avansate ale autohipnozei și autosugestiei.

În acest curs vei învăța:

  • Cum să lucrezi cu emoțiile tale pentru a elimina blocajele emoționale create de cele mai distructive 3 emoții: teama, furia și vinovăția;
  • Cum să ștergi suferința din trecut pentru a-ți construi un viitor așa cum îl dorești: mintea ta subconștientă te va conduce către acele experiențe trecute din viața pe care ai nevoie să le transformi pentru a-ți rezolva problemele din prezent;
  • Tehnicile avansate de autohipnoză prin care vei obține una dintre cele mai profunde stări de relaxare fizică și mentală: Starea Esdaile.

Detaliile acestui curs le poți citi AICI (click aici)

Inscrierile pentru cursurile „Autohipnoza esențial” și „Autohipnoza expert”se pot face pana miercuri, 4 februarie 2015, prin completarea formularului de inscriere: Formular de inscriere

Doar pentru profesionisti!

„Hipnoza profesională” te învață tehnicile fundamentale și cele avansate ale hipnozei, tehnici care îți oferă posibilitatea de a-ți ajuta clienții să rezolve (aproape) orice problemă a cărei cauză se află la nivelul subconștientului.

Care dintre urmatoarele cursuri de hipnoza ti se potriveste? BucurestiDespre trainer, Andrei Loiso:

Am finalizat cursul 5 PATH® System of Hypnotherapy şi sunt membru al organizaţiei 5-PATH® International Association of Hypnosis Professionals.

Am avut suficient de mult timp să perfecționez tehnicile de lucru, să optimizez abordarea și să îmi pot ajuta clienții să obțină rezultate rapide și de durată în peste 50 de tipuri de aplicații: de la renunțarea la fumat, până la dezvoltarea spirituală (care ia din ce în ce mai multă amploare în ultima vreme și în România)! Vreau să pun la dispoziția ta aceste tehnici: să îți dau toate acele informații practice pe care nu le vei găsi niciodată într-o carte sau într-un curs teoretic de hipnoză!

Contact:

Site: http://artjoylife.com/

Blog: http://artjoyhypnosis.blogspot.ro

Telefon: 0758.947.957

E-mail: artjoyhypnosis@gmail.comLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita