Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Feng Shui pentru iubire

Feng Shui pentru iubire

Articol scris de:

Diana Roman, specialist feng shui si astrologie chineza

Draga cititor,

Calitatea vietii si a relatiilor tale se leaga de mediul in care traiesti si de perioada din viata ta.

Conform filozofiei milenare chineze, totul este intiparit in codul destinului. Vei fi singura sau te vei casatori? Vei avea un partener posesiv si dominator sau unul care sa te respecte si care sa aiba un sistem comun de valori cu al tau? Vei fi fidela unui singur barbat sau vei avea parte de aventuri? Vei avea copii? Si, in final,…vei fi fericit/a?

Feng shui aduce la indemana destinului tau un spatiu – casa ta, in care sa se gaseasca exact tipul de energie care poate manifesta in viata ta ceea ce se gaseste si in coloanele destinului: fericire si implinire sau singuratate, buna intelegere sau cearta si conflict, fidelitate sau tradare…

Daca perioada actuala din viata ta nu este norocoasa din punct de vedere relational, aproape intotdeauna vei avea un feng shui deficitar. Vei alege un dormitor (sau dormitorul te va alege pe tine) in asa fel incat acolo energiile nu vor sprijini armonia umana si implinirea intr-o relatie. In fiecare casa exista energii numite stele zburatoare, distribuite pe sectoare directionale ale casei. Exista stele zburatoare foarte puternice si benefice, care iti pot aduce multa implinire si armonie in viata, o viata plina de evenimente fericite, dar si stele nefaste, care aduc deprimare si tristete, solitudine, tendinta catre obezitate, scandal si cearta, infidelitate si triunghiuri amoroase, trai ascetic, ghinion si obstacole din motive independente de vointa ta.

In orice casa exista atat energii aducatoare de fericire, cat si energii mai putin favorabile. Secretul pentru a avea o viata fericita  este sa dormi pe zona din casa unde se afla stelele bune, si sa eviti zonele aducatoare de probleme relationale. Astfel, vei “ fenta” destinul si iti vei imbunatati viata.

Poti afla care sunt zonele feng shui din casa ta norocoase pentru iubire solicitand o evaluare de la un specialist sau poti sa urmezi cursuri de :

  • feng shui, in cadrul carora vei afla metodele secrete de calcul si evaluare a unui spatiu;
  • cele patru coloane ale destinului, in cadrul carora te vei familiariza cu stravechiul secret al astrologiei chineze, numit Ba Zi.

Ceea ce este esential sa afli este faptul ca o cladire este diferita de cealalta si ca in nici un caz nu exista un asa zis “sector al iubirii si casatoriei”, universal localizat… sa zicem pe sud-vest, cum probabil ai citit pe undeva. De asemenea, iubirea nu se activeaza intotdeauna cu roz sau rosu.

Pentru a studia norocul adus de sectorul sud-vestic din cateva case, vom lua urmatoarele exemple:

  1. Casa orientata catre vest si construita dupa 2004: daca ai dormitorul pe sud-vest, dormi permanent pe steaua certurilor si in viata ta vor exista conflicte interminabile. In schimb, daca pui decor roz sau rosu in acest dormitor, vei corecta energia si conflictele se vor calma.
  2. Casa orientata catre vest si construita in anii ’90: daca ai dormitorul in sud-vest, te vei bucura de multa armonie in viata personala, iubire, buna intelegere. In schimb, acel dormitor sud-vestic nu este deloc favorabil copiilor, in special baietilor mici. Daca pui roz sau rosu in acest dormitor, de asemenea situatia va fi buna: armonia intre soti va creste, iar copiii vor beneficia si ei de acea zona sud-vestica.
  3. Casa orientata catre est si construita in anii ’70:  daca ai dormitorul pe sud-vest, este neaparat necesar sa te muti de acolo, pentru ca in acea casa sud-vestul contine o energie nenorocoasa care va atrage nefericire si permanente obstacole in viata. Daca mai pui si decoruri roz sau rosii in acel dormitor este foarte probabil sa ti se deterioreze auzul sau sa contactezi o boala grava legata de aparatul genital.

O alta influenta majora asupra norocului adus de spatiile in care locuim este cea adusa de perturbarile anuale. De exemplu, in anul 2015 in sud-vest se afla Marele Duce Jupiter sau Tai Sui. Deranjand sectorul lui Tai Sui cu obiecte zgomotoase sau care produc vibratii, gen aparatura muzicala, TV, pian, aer conditionat, ventilator, aeroterma, banda de alergat, vei incepe sa experimentezi probleme in dormitorul sud-vestic (cu sotul, cu seful, cu legea, cu administratorul de la bloc, cu documentele contabile etc), chiar daca energia permanenta a casei ar fi in principiu foarte favorabila.

Iata cat de importante sunt toate amanuntele legate de casa ta, pentru a putea avea o viata frumoasa si linistita.

Exista cateva lucruri care te pot ajuta in iubire, chiar fara sa ai cunostinte avansate de feng shui:

  • Nu dormi cu capul sub grinda sau sub dulapuri suspendate in consola!
  • Nu dormi cu capul intre usa si geam, nu lasa in dormitor oglinzi care sa reflecte patul!
  • Nu deranja cu zgomote sectoarele de sud-vest si vest, pana in februarie 2016!
  • Nu dormi si nu pune decor rosu sau roz in sud-est si in Vest, pana in februarie 2016!

Daca doresti sa afli recomandarile feng shui pentru iubire si relatii in Anul Maimutei 2016, pentru toate zonele din casa si pentru toate zodiile chinezesti, poti participa la cursul Feng Shui pentru Anul Maimutei duminica, 10 ianuarie 2015. Cursul este organizat de Diana Roman, consultant feng shui residential/business.

Diana Roman, specialist feng shui si astrologie chineza

E-mail: office@fengshui-studio.roLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita