Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 19 ani si de 2 luni m-am izolat social, deoarece nu sunt in stare sa port o conversatie cu cineva. Fac atacuri de panica, imi vin ganduri ca poate o sa mor, uit cine sunt. Am ajuns sa pierd si din vocabular, sa nu mai inteleg ce vorbesc oamenii.

Terapeuti.ro 6:50am May 8
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Bună ziua,sunt baiat,am 19 ani,ma confrunt si eu cu o problema,de 2 luni incoace m-am izolat social,deoarece si la liceu cand mergeam ,nu eram in stare sa port o conversatie cu cineva .Mereu faceam atacuri de panica,imi veneau ganduri ca poate o sa mor,uit cine sunt.In clasa eram retras de colegii mei,stateam numai in banca si ma uitam la colegii mei cum socializeaza.Iar notele le luam numai pe ce scriam ,bineinteles invatam mecanic si pe urma uitam.Am ajuns sa imi pierd si din vocabular,sa nu mai inteleg ce vorbesc oamenii,sa am temeri,nu cred ca voi avea un viitor stralucit daca sunt asa,vreau si eu un sfat,cum as putea sa ma integrez si eu in societate,tinand cont ca sunt si timid .


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:06am May 8
eu cred ca ai nevoie de indrumare… mai exact de un proces de dezvoltare personala (cu un psihoterapeut) in care o sa inveti ce se intampla si ce poti modifica/elimina/adauga in asa fel incat sa fii tu multumit de tine si ceea ce faci. Se poate, succes! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita