Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt un baiat in varsta de 19 ani, student, si am avut o relatie cu o fata mai mare cu un an, timp de 6 luni, cu care am avut si relatii sexuale.

Terapeuti RO 12:12pm Dec 10
Mesaj:

Buna! Sunt un baiat in varsta de 19 ani, student, si am avut o relatie cu o fata mai mare cu un an, timp de 6 luni, cu care am avut si relatii sexuale. Dupa ce m-am despartit de ea, m-am mai intalinit cu ea si am vazut ca parca imi ascunde ceva. Acum doua zile am fost sunat de mama ei , si mi-a spus ca este insarcinata cu mine si nu mai poate face avort, iar in doua zile a nascut. Nu stiu ce sa fac, am presiuni de la parintii ei sa il recunosc si sa o iau de nevasta, ceea ce eu nu vreau. CUM POT FACE SA UIT SI SA TREC PRIN ACEASTA PROBLEMA, DEOARECE ORICE FAC IMI VINE IN GAND ACEST LUCRU SI NU MA POT CONCENTRA LA ALTCEVA. Va rog urgent sa imi raspundeti!


Adrian Isacianu 12:30pm Dec 10
Solicita un test de paternitate si daca copilul este al tau iti asumi responsabilitatea de tata. Nu este obligatoriu sa te si insori. Ramai doar tata, nu devii si sot.

Gerard Stroe 12:37pm Dec 10
Daca intradevar copilul este facut cu tine, nu cred ca uitarea este cea mai buna solutie, nici pt tine nici pt copil. Totusi ar fi util sa aflii cu siguranta daca este copilul tau! Apoi vezi ce simti in legatura cu asta!

Cristina H. B. Docan 12:39pm Dec 10
Din cite ne dam seama, nu doar tu nu vrei sa te insori cu ea. Nici ea nu vrea sa se marite cu tine – slava Domnului ca aici n-aveti nici o problema! Sigur ca mama ei si-ar dori altceva; si e de inteles, date fiind atit mentalitatea persoanelor din generatia sa, cit si rolul de mama… Iti recomand sa eviti, pe cit posibil, sa privesti situatia prin perspectiva lui "Ce TREBUIE sa fac?" Daca n-ar TREBUI sa faci ceva anume, pentru ca spune X sau Y – atunci ce-ai face? Fiind un copil la mijloc, nu poti chiar sa uiti de tot. In locul tau, doar in locul lui as incerca eu sa ma pun; si sa ma intreb: daca mie mi s-ar fi intimplat asta, cum mi-ar fi placut sa actioneze sau sa se poarte cu mine tatal meu, asa incit sa ne fie bine amindurora?

Remus Sandu 7:28pm Dec 10
Dacă nu ar fi copilul tău, sunt şanse să aibă o cu totul altă combinaţie grupă de sânge – RH şi orice incertitudine să fie exclusă de la bun început. Unde mai pui că ar costa mult mai puţin decât un test de paternitate reall.

Catalin Lazar 10:18pm Dec 10
Nu stiu care e treaba cu voi, dar copilul nu e o pacoste, e o bucurie si cred ca ar trebui sa fii curios in privinta acestui fenomen care a aparut in viata ta :) Adica sa te implici.

Denissa Toma 12:48pm Dec 11
A fi partenerul fetei este un lucru, iar a fi tatal unui copil este un alt lucru. In privinta copilului, ar fi bine sa fii curios- dupa cum a spus si Catalin Lazar. Indiferent cum vor decurge lucrurile intre tine si prietena ta, el va ramane copilul tau si depinde foarte mult de tine ce fel de relatie vei dezvolta cu el, cat de mult te vei implica in cresterea si viata lui.

Lux Animae 9:24pm Dec 11
Uneori suntem nevoiti sa luam viata in piept si sa ne acceptam responsabilitati inca din adolescenta. E si cazul tau. Preia problemele in mainile tale si incearca sa le confrunti. A fugi de ele iti va aduce numai suferinta, mult mai mare decat daca ai invata sa iti asumi. Incearca sa contactezi un psiholog.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile