consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt dependent de jocurile de noroc, de aproximativ 6 ani.

Terapeuti RO 12:38pm Jul 4
Mesaj:
Buna seara!Ma numesc Denis si sunt dependent de jocul patologic,in special ruleta de aproximativ 6 ani.joc de vreo maxim 10 ori pe an si imi fac datorii aproximative intr`un an de 3000 euro.Am fost si la cateva sedinte de psihoterapie dar niciun rezultat.Sunt constient ca am o problema grava.Dupa ce pierd o anumita suma de bani ma las o perioada de vreo 2 3 luni apoi uit si zic sa merg sa ma joc putin sa fac niste bani in plus si se intampla inevitabilul.Nu stiu ce sa fac mai exact,cum sa incep recuperarea mea.Astept un raspuns,va multumesc frumos!

Sea Spirit 2:25pm Jul 4
Psihoterapia este soltutia prin care puteti afla cauza exacta a problemei dvs. Iar prin dezbatere puteti afla si intelege mai multe aspecte despre dvs. Si astfel sa descoperiti satisfactie si in alte aspecte ale vietii.

Ion Luminita 3:42pm Jul 4
Cateva sedinte de psihoterapie nu sunt suficiente,rezolvarea este tot prin psihoterapie.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 4:32pm Jul 4
cautati un psihoterapeut sepecializat pe adictii de acest gen, intrati in terapie si ramaneti acolo pana se rezolva problema. Succes!

Aniela Lucian 4:43pm Jul 4
Eu stiu ca domnul Daniel Mois ("Invingem stresul impreuna") are metode foarte bune pentru rezolvarea adictiilor (printre care si asta). Eventual, se poate lua legatura cu dinsul, si probabil ca veti avea parte si de gratuitati… Succes!

Invingem Stresul Impreuna 5:45pm Jul 4
E o adictie (dependenta) ca oricare alta, si odata descoperita cauza, se poate lucra asupra ei. Asupra CAUZEI REALE a adictiei.

Carmen Caramlau 6:36pm Jul 4
Recomand terapie, evident, dar mai recomand ceva: rupeti-va de toate legaturile cu viata de jucator si – la recomandarea terapeutului – intrati intr-un grup de astfel de jucatori aflati in recuperare (pe stilul AAA). Starea pe care v-o aduce jocul trebuie s-o obtineti facand altceva, pozitiv.

Psiholog Elena Florea 9:33am Jul 5
Printre multitudinea de factori care contribuie la succesul unei psihoterapii, cea mai importanta din punctul meu de vedere este motivatia,chiar daca procesul terapeutic uneori nu este tocmai confortabil si usor de gestionat pentru dumneavoatra cu siguranta veti reusi daca va doriti acest lucru.Este bine sa simiti ca terapeutul va intelege,acesta este un alt element cheie in bunul mers al unei psihoterapii. Va urez multa bafta!

Invingem Stresul Impreuna 7:29pm Jul 5
Pentru a rezolva o situatie, e nevoie sa identificati cu precizie CAUZELE PROFUNDE, SUBCONSTIENTE ale acestor comportamente… Orice alta idee este "la nimereala". Si risca sa agraveze problema. Retete universale nu exista, decat in sistemul medical actual, bazat pe vanzare de substante. PERSONALIZAREA e cheia, si identificarea cauzelor interne ale fiecarei persoane. Ce functioneaza la mine, poate la tine sau la altul va avea cu totul alt efect.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed