implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Simona Ionita - Eden Center

Curs Reiki Usui traditional, cu Simona Ionita (Eden Center) – 15 noiembrie 2014, Bucuresti

reiki maini1Sistemul Usui de vindecare naturala – ramura originala Usui Shiki Ryoho

Linia Usui – Hayashi – Takata – Furumoto – Farmer – Razdan – Batra (India) – Wilherma de Boer Dekker (Olanda, Holistic Cyprus)

Reiki este un mod puternic si foarte bland totodata de vindecare si echilibrare energetica.

Reiki este pentru persoane care doresc o schimbare in viata proprie, in primul rand, si apoi sa invete cum sa vindece activ cu ajutorul energiei pentru a se ajuta pe sine si pe altii, emotional si fizic. Reiki are eficacitate imediata in te ajuta pe tine si pe ceilalti in cazul problemelor recente, precum o durere de cap, lovitura, accident. Pentru problemele adunate de-a lungul anilor este nevoie de 3 sedinte la 1-2 zile distanta si intretinere apoi, cand se simte nevoia.

Reiki este nu numai vindecare, ci si un nou mod de viata care, schimband aura si energia din jurul corpului, iti schimba principiile de viata atragand alt tip de evenimente si oameni in jurul tau. Devii mai conectat cu tot ceea ce te inconjoara, simtind poate chiar mai profund mirosuri, zgomot etc.

Pentru multi oameni, ca si pentru mine, Reiki a fost primul exercitiu pe care l-am inceput pe calea cunoasterii de sine si, astfel, a vindecarii.

Utilizarea energiei Reiki este o capacitate unica innascuta pe care o detine oricine.  Devenind constient de ea fiind si acordat la „energia vitala universala si forta vietii”, Reiki, fluxul sporeste dupa perierea chakrelor si se deschid in viata dumneavoastra diverse oportunitati. Sansele de schimbare si de transformare devin mai clare.

Primul curs va fi de gradul II, la sfarsitul lui noiembrie urmand sa fie si cursul de gradul 1.

In cadrul cursului de gradul I, se ofera o serie de 4 acordaje, care vor alinia si acorda centrii de energie. Este o detoxifiere rapida a corpului. Dupa ce acest proces este complet, energia vitala universala si forta vietii se amplifica si curg prin maini. Sesiunile de la curs ne ofera timp sa invatam pozitiile de baza ale mainilor pentru noi insine si pentru tratarea altora.

In cadrul cursului de gradul II, se ofera 3 simboluri care au rolul de a va acorda si spori si mai mult puterea prin concentrarea intentiei dvs.

In cadrul primului nivel de maestru, primiti un simbol si mai puternic. In cadrul celui de-al doilea nivel de maestru, invatati cum sa sustineti cursuri de Reiki pentru altii, atingandu-le viata si aducandu-va contributia in aceasta lume crescandu-le persoanelor respective nivelul de  constiinta

Simona Ionita este terapeut, tehnician nutritionist si formator cu 8 ani experiență, din care 4 în străinătate. Participanții la seminarii sunt din peste 12 țări, ea sustinand seminarii la Women no limit, Body, Mind, Spirit în Cipru, Azerbaijan și în diverse orașe din România. Coloana de susținere a tot ceea ce face este Reiki Usui Traditional ramură originală în care este maestru.
Prin seminariile ei de cunoaștere, autovindecare, dezvoltarea puterii minții și inimii, Reiki, regresie și vindecarea trecutului, cât și prin înființarea Eden Center, un centru de dezvoltare personală și terapii complementare, Simona promovează descoperirea puterii interioare prin diverse metode și întoarcerea la noi înșine. Fiecare rezonăm diferit la diverse tehnici, dar important este, după ce încercăm diverse moduri de echilibrare pentru a vedea ce ni se potrivește mai mult, să practicăm regulat o disciplină a noastră care le include.
Văzând ce vi se potrivește puteți practica mai profund acest mod sau vă puteți găsi modurile dumneavoastră proprii de reconectare la sinele adevarat pentru echilibrare, autocunoaștere și aflarea răspunsurilor și unor soluții creative în toate aspectele vieții tale (sine, familie, părinte, serviciu, manageriale, artistice).
Grupul este și el important pentru a păstra disciplina și a ne susține cu energia. Meditațiile de grup sunt mult mai puternice decât cele individuale câștigându-se din sinergie.

Mai multe detalii pe www.simonaionita.com si pe https://www.facebook.com/simona.ionita.946?fref=nf

Primiti meditatii si documente gratuite prin inscrierea la newsletter pe www.simonaionita.com

Inscrieri la: edencenter.ro@gmail.com si 0737.308.882

Cost: 300 ron cu avans 50% nerambursabil și 400 ron fără avans
Despre Reiki puteti citi mai multe aici: http://simonaionita.com/therapies/

Locuri limitate la 7!

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile