Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm diabet tip 2 si mi s-a incretit pielea pe maini si picioare destul de mult. Este normal la varsta mea (am 62 de ani) sau sunt cauze nedescoperite? Ce tratament as putea sa fac?

Mesaj anonim de pe Terapeuti.ro:
Am 62 de ani, diabet tip 2 de 18 ani. Am remarcat ca in aceasta iarna mi s-a incretit pielea pe maini si picioare destul de mult, as vrea sa stiu daca e normal la varsta mea, sau sunt cauze nedescoperite si ce tratament as putea sa fac, am folosit uleiuri dar nu au dat rezultat. Multumesc!

Carmen Badea

Asigurați – vă că glicemia este în regulă și că organismul dumneavoastră este hidratat corect.

Ioana Despina Camino

am mama diabetica insulino-dependent, va garantez ca incretirea pielii nu are deloc de-a face cu aceasta boala, puteti sta linistita. Cum s-a spus mai sus, e posibil sa fie o problema datorata nehidratarii corespunzatoare, in plus are si varsta vina ei. Ati slabit mult in ultima vreme?

Carmen Badea

Ce bine că ne pricepem cu toții la medicină!… Asta ne ajută să intrăm pe site uri și să dăm sfaturi bune tuturor… Nimeni nu ne oprește…
Să știți că, dincolo de faptul că nu doare, ceea ce îl face, de prea multe ori neglijabil, diabetul zaharat, indiferent că e de tipul 1 și necesită insulina, sau e de tip 2 tratabil cu antidiabetice orale, produce, la nivel celular, numeroase dezordini metabolice, printre care, una poate fi deshidratarea (intracelulara sau extracelulara).
De aceea insist pe faptul că, trebuie să vă asigurați că valorile glicemiei sunt cele normale…
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed