implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm simtit spasme musculare si furnicaturi in maini si picioare. O slabiciune, ameteala si parca o incetosare a privirii. Am Tiroidita Hashimoto de 2 ani si in ultima luna nu prea am mai luat Eutirox.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua!
Stiu ca ar trebui sa merg la un medic, dar maine plec in concediu in afara tarii si pana ma intorc as vrea sa stau cat de cat linistita.
De noaptea trecuta am simtit spasme musculare la ambele picioare iar astazi toata ziua, furnicaturi ca dupa amorteala in maini si picioare. Intepaturi chiar. O slabiciune si ameteala si parca si o incetosare a privirii. Mi-am facut analize la calciu(10,3) si magneziu(2,2).
Mentionez ca am Tiroidita Hashimoto de 2 ani si in ultima luna nu prea am mai luat eutirox.
Ma puteti ajuta cu un sfat sau sa inteleg ce se intampla?
Am luat Magne B6 si Calciu Sandoz.
Nu imi mai este atat de rau dar intepaturile sunt inca prezente.
Va multumesc anticipat.

Botezat-Antonescu Radu Andrei

faptul ca ‘nu prea ati luat Eutyrox’ in ultima vreme nu are cum sa fie ok (vb in cunostinta de cauza). Sfatul meu ar fi sa va puneti sanatatea pe primul loc… inaintea concediului! Succes!
 1

Grigoras Nitica

Este nevoie sa va repetati analizele cel putin o data la 6 luni(la tiroida),intreruperea eutiroxului nu_i o solutie buna,medicul va poate spune cand este cazul sa intrerupeti…..

Dana Rosu

Relaxati-va doamna! Gandul, ca veti pleca in concediu intr-o alta tara, va agitat putin si atunci corpul a inceput sa reactioneze. Nu va panicati, sunteti bine, sunteti sanatoasa, lasati ”Tiroidita” acasa si puneti in bagaj doar ”Sanatate”. Nu uitati! Corpul d-voastra urmeaza mintea…asa ca, nu mai spuneti, am …boala. Apropo de Tiroidita Hashimoto, se trateaza cu terapia Bowen. Sunt trei cazuri tratate in Romania. Cand va intoarceti din vacanta, contactati-ma! Vacanta placuta!
 1
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile