consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un baiat de 8 ani, cu tulburari de comportament. E foarte greu pentru ca nu ma mai pot controla, sunt foarte nervoasa si nu mai pot continua asa.

Terapeuti.ro 8:09am Dec 21
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:BUNA ZIUA!Am nevoie de ajutor am un baiat de 8 anisori,cu tulburari de comportament.E foarte greu pentru ca nu ma mai pot controla cu nervi ,sunt foarte nervoadavsi nu mai pot continua asa.multumesc


Doina Zamfirescu 8:12am Dec 21
Apelati la un logoped si un terapeut. Veti intelege ce se intampla.

Tiberiu Seeberger 10:00am Dec 21
Bună ziua. Ne puteți da mai multe detalii?
Cu stimă,
Psih. Tiberiu Seeberger

Remus Costache 11:39am Dec 21
Bună ziua, ați încercat sa Cautati ajutor profesionist? Sunt destul de multe cabinete private care va pot ajuta un dezvoltarea copilului dumneavoastră. Bafta

Victorita Maria Raducan 5:35pm Dec 21
buna ziua.Treceti poate printr-o perioada mai grea si cred ca starile dv le transmiteti copilului care incearca printr-un astfel de comportament sa va atraga atentia, nu se mai simte ca altadata. De regula, asa cum spun si specialistii, copiii la varsta asta au deja personalitatea structurata si daca nu v-a facut probleme pana acum inseamna ca ” tulburarea lui de comportament” poate fi legata si de problemele de la scoala. V-ati interesat la scoala?

Andreea Bot 9:41am Dec 23
Baiatul dvs are mare nevoie de terapie comportamentala. Daca nu luati masurile necesare o sa ajungeti momentul in care situatia o sa va depaseasca total si o sa va fie foarte greu sa o scoateti la capat. In acelasi timp recomand si parintilor psihoterapie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile