Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
curs-ridicare-vibratie

Curs de ridicare a vibratiei – Bucuresti

Cu totii suntem o vibratie. De aceea ne place un anume gen de muzica, pentru ca muzica rezoneaza cu noi… si noi vibram la auzul muzicii care ne creeaza “starea”. Acesta stare de fapt suntem tot ceea ce reprezentam noi. Cu cat vibratia este mai inalta cu atat aspiratiile si dorintele noastre se transforma mai usor in realitate. Cu cat avem o vibratie mai ridicata, cu atat mai usor suntem acceptati si perceputi ca o voce suava si melodica care creeaza celor din jur placerea de a fi cu noi, de a ne asculta, de a sta alaturi de noi.

Ridicarea de vibratie se face ca si in muzica, in hertzi… si este masurabila. Cursul este destul de scurt (1 ora), avand in vedere timpul care zboara din ce in ce mai repede pe langa noi. Dar in acest curs veti invata cum sa deveniti cei care va doriti, veti deveni oamenii care constientizeaza cine sunt, de ce sunt aici si ce au de facut cat timp sunt aici.

Cu totii suntem legati la aceeasi sursa din Univers, careia unii ii spun Forta Energetica, altii ii spun Energie, altii Chi sau Ki… altii Lumina si altii Dumnezeu. Daca vom invata sa ne ridicam vibratia, cu atat mai usor vom fi mai aproape planurile noastre si de Dumnezeu.

Imbunatateste-ti viata acum… cat mai poti!

Restul datelor sunt pe site.  www.reikilife.ro/Noutati

Pace si Lumina

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari