Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatGresesc daca ma marit cu un om doar pentru a avea un tatic pentru copil? La anul am stabilit nunta cu partenerul meu actual, desi eu am inima distrusa: fetita mea il iubeste enorm si ii zice deja tati, in schimb eu nu am reusit sa simt iubire sau placere cand sunt cu el.

Terapeuti.ro 8:08am Mar 23
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua.In urma cu 5 ani am avut o relatie de scurta durata cu un barbat din care care a luat nastere o mica printesa ,fiica mea care acum are 4 anisori.Acel barbat nu a vrut sa stie nimic de ea din prima luna cand a aflat de sarcina.2 ani am suferit enorm si nu am vrut sa mai vad barbat in fata ochilor ,luand-mi in serios rolul de mamica singura.Am avut familia aproape si fata nu a simtit lipsa tatalui.Acum un an am cunoscut un barbat prin intermediul unei verisoare si am fost de acord sa merg sa il cunosc.Desi suntem complet diferiti am rezistat pana acum doar de gura familiei ,ca fetitei ii trebuie tatic.La anul am pus si nunta desi am inima distrusa:fetita il iubeste enorm si ii zice deja tati in schimb eu nu am reusit sa simt iubire sau placere cand sunt cu el.Toti zic ca iubirea vine pe parcurs desi cred ca aveam timp pana acum sa mă îndrăgostesc de o mie de ori de el.El este băiat bun,o iubește pe fiica mea foarte mult,si pe mine zice el dar in schimb comunicarea dintre noi nu prea exista.Oare sunt eu de vina ca nu pot sa il iubesc?Greșesc daca ma mărit cu un om doar pentru a avea un tătic pentru copil?

Va multumesc.


Botezat-Antonescu Radu 8:25am Mar 23
daca vreti parerea mea directa: Da! Este foarte probabil sa gresiti. Copilul Dvs. poate intelege foarte multe atat emotional cat si rational… in timp (este chiar uimitor uneori). Ce nu o sa inteleaga este de ce Mami sufera alaturi de barbatul caruia eu ii zic Tati. Sper ca ma intelegeti. Curaj!

Cristina Anghel 8:36am Mar 23
Sunt de aceeasi parere cu colegul meu. Copilul poate gasi un model masculin in tatal dvs. sau intr-un unchi, un profesor etc. In schimb, nefericirea dvs. cu acel barbat o va invata ca asa arata o casnicie: fara dragoste, doar interese adminsitrative/materiale. Succes in a va gasi fericirea! Aveti nevoie de cateva sedinte cu un psiholog sau de dezvoltare personala pentru a trece peste pierderea tatalui fetitei si pentru a intelege mai bine ce va doriti dvs. de la viata, nu familia. Succes!

Lia Oltean 8:40am Mar 23
Din păcate, în societate există astfel de laitmotive “copilul are nevoie de un tată”, “l-am lăsat fără tată”, fără ca o baza științifică reala sa existe. În realitate, într-un cămin, copiii se dezvolta normal dacă au adresate nevoile (emoționale, mai ales), cu sau fără tată. În opinia mea este cazul sa apelați la un psiholog și sa începeți terapia pentru a învăța să spuneți nu, atunci când asta va doriți, a învăța să gestionați emoțiile legate de pierderea tatălui copilului, a reuși sa reduceți distresul emoțional prezent și sa treceți la acțiune, în primul rand prin luarea unor decizii adecvate pentru dvs.

Clau Anki 9:14am Mar 23
Nu gresesti pentru va vrei tatic pentru copil, ci gresesti pentru ca nu il vrei pe el si totusi vei actiona in favoarea celui ales de catre altii. Daca TU vrei ceva, atunci nu este o greseala. Copilul are nevoie si de intelegere intre parinti. Daca aceasta nevoie nu ii este satisfacuta, atunci mai bine nu. Asta… strict legat de copil. Dar nevoile tale??? Este singurul potential tatic de pe Pamant?

Naprusel Domnita 9:30am Mar 23
1. Tu vei fi nefericita și copilul va simți ăsta.
2. Nu este corect față de acel bărbat sa îl faci sa stea lângă tine, fără iubire, când ar putea sa își găsească o femeie care sa îl iubească.
3. TU ești importantă! Dacă nu îl iubești, nu merge mai departe cu această relație.

Irina Cohal 1:52pm Mar 23
Da, e gresit sa intri intr-o relatie fara iubire, indiferent de motive.

Elena Savu 2:10pm Mar 23
Daca am inteles bine ,,este un baiat bun” care va iubeste.Nu comunicati conform dorintelor dumneavoastra .Ati incercat sa modificati asta?Se poate invata.Succes!

Andreea Bot 3:22pm Mar 23
Ai putea sa stai langa el pentru tot restul vietii fara sa il iubesti?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed