consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
jasmuheen-romania-bucuresti-2015b

Conferinta Jasmuheen, Bucuresti, 17-18 octombrie 2015

”Ceea ce noi am uitat este că legile naturii şi legile ştiinţei sunt conduse de Legea Iubirii.” (Jasmuheen)

https://terapeuti.ro/evenimente/conferinta-jasmuheen-bucuresti-17-18-octombrie-2015/Editura For You are bucuria să vă invite, în perioada 17-18 octombrie 2015, la conferința susținută de îndrăgita autoare Jasmuheen.

Anul 2015 a fost proclamat de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite „Anul Internațional al Luminii”, precum și „Anul european pentru dezvoltare”.
Ce poate fi mai frumos decât dezvoltarea personală și drumul către Lumină, alături de o ființă cu totul și cu totul specială?
„Există multe feluri de a medita, multe moduri de a fi, când ne așezăm și ne deschidem spre interiorul nostru. Cere să simți unitatea, precum și parfumul iubirii, să cunoști armonia totală și vraja ei.” (citat din cartea Căile Păcii, publicată la Editura FOR YOU).
Călătoria spre starea de bine va începe la Casa de Cultură a Studenților „Grigore Preoteasa” (Strada Plevnei, nr.61, București) de la orele 10.00 la orele 18.00, în ambele zile.
Jasmuheen este autoarea a peste 20 de cărți, este lector internațional, cercetătoare în domeniul nutriției pranice, fondatoarea Self Empowerment Academy și Ambasadoare a Păcii. S-a născut în Australia din părinți norvegieni și este inițiată în Meditația Vedică străveche și în filosofia orientală. Are capacități telepatice și o mare cunoaștere de spiritualitate. Din 1993 a urmat inițierea pranică și a început să trăiască cu Lumină, fără să mănânce altceva. Dacă doriți să aflați mai multe despre Jasmuheen, puteți comanda cărțile ei aici: http://editura-foryou.ro/autori/jashmuheen/

Programul conferinței: zilnic, de la 10.00 la 18.00
Locație: Casa de Cultură a Studenților “Grigore Preoteasa”, Strada Plevnei, nr.61, București
Investiție: 300 lei
Biletele pot fi luate de la sediul Editurii For You, str. Hagi Ghiță, nr 58, sector 1
Informații la telefon: 021/6656223 sau 0724212695.

Vă așteptăm cu drag!

 Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier