consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Cum trăim după pierderea unui om drag

Conferinta gratuita: Cum traim dupa pierderea unui om drag? – 19 noiembrie 2015, Bucuresti

Conferință gratuită: “Cum trăim după pierderea unui om drag?

19 noiembrie 2015, București Conferinta gratuita: Cum traim dupa pierderea unui om drag? – 19 noiembrie 2015, Bucuresti

În urma accidentului din Club Colectiv, Asociația “Există viață după doliu!” a decis organizarea unui nou eveniment gratuit de susținere a oamenilor care au pierdut prieteni sau rude mult prea devreme.

Joi, 19 noiembrie 2015, între 18.00-21.00, în București va avea loc conferința gratuită “Cum trăim după pierderea unui om drag?”, unde specialiști și oameni care au pierdut suflete dragi vor ajuta peste 100 de oameni să învețe să treacă un pic mai ușor prin perioada de doliu.

Agenda:

Vom vorbi despre: doliu colectiv, etapele doliului, moduri de a ne ajuta singuri, locuri unde găsim sprijin, moduri de a-i ajuta pe apropiații care suferă. Fără clișee și vorbe goale, într-o atmosferă deloc posomorâtă, ci caldă, prietenoasă, foarte deschisă.

Invitati:

Oana Petriman (psihoterapeut), Andreea C. (o tânără care și-a pierdut iubitul ne va spune povestea ei), Nușa Bugeac (psihoterapeut), Ioana Agachi (psihoterapeut) și alți invitați surpriză, cu experiențe diverse și povești interesante, din care avem multe de învățat.

Participanti:

Evenimentul se adresează: tinerilor care au pierdut prieteni sau rude dragi, părinților care au pierdut un copil, oamenilor care și-au pierdut partenerul de viață mult prea devreme, consilierilor școlari, profesorilor, psihologilor, medicilor, tuturor oamenilor care vor să învețe cum să ajute un apropiat să treacă prin doliu cu bine.

Adresa:

Liceul Miguel de Cervantes, Calea Plevnei, nr. 38, București. Intrare liberă.

Detalii:

0745.55.66.02 sau contact@existaviatadupadoliu.ro

Website:

http://existaviatadupadoliu.ro/sprijin-pentru-familiile-indoliate-dupa-incendiul-din-club-colectiv-bucuresti

Acest eveniment este organizat de tineri voluntari care au pierdut oameni dragi și acum fac parte dintr-o comunitate de sprijin care mai oferă și webinarii, workshopuri de weekend și consiliere psihologică individuală.

Proiectul „Succes în viață pentru tinerii cu un singur părinte – program integrat de susținere psihologică și profesională” este implementat de Asociația „Există viață după doliu!” în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană în perioada 1 mai 2015-30 aprilie 2016. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Scopul proiectului este crearea unei  comunități unde tinerii pot găsi sprijin psihologic, material, social și soluții la dificultățile apărute după pierderea unei persoane dragi.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi: www.eeagrants.org.

Vizitați și www.fondong.fdsc.ro.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile