consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fetita mea de 4 ani are excese de furie. Daca nu ii este ceva pe plac arunca obiecte, ridica tonul, urla, chiar si loveste si se uita extrem de urat. Aceste crize de nervi au aparut după ce ea a avut febra mare, peste 39, si i s-a administrat Desitin.

Terapeuti.ro 8:37am Dec 23
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua, am o fetiță de 4 ani si 2 luni, de aproximativ o luna are excese de furie destul de dese indiferent de loc si de persoană, daca nu ii este ceva pe plac sau chiar imi pare ca intenționat gaseste motiv ca sa înceapă sa faca urat, arunca obiecte ridica tonul , urla , chiar si loveste si se uita extrem de urat, ultima criza a avut-o la gradinita din cauza ca nu mai erau bancile unde sunt schimbati copii, nimeni nu a reusit sa o calmeze nici bunica nici educatoarea nici alți părinți care au încercat sa intervină, nu a încetat pana nu ii s-a adus o banca după o ora de urlete, va rog mult daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cum sa reacționăm atunci, cum e bine sa procedăm ca sa reusim sa o calmam , considerati ca e nevoie de consult psihologic sau e doar o etapă, mentionez ca ea in trecut a avut convulsii febrile si aceste crize de nervi de acum au aparut după ce ea a avut 3 zile de febra mare peste 39 cand o s-a administrat desitin mg. Va multumesc!

Botezat-Antonescu Radu 8:45am Dec 23
eu as consulta pediatrul si un psihoterapeut specializat pe aceasta categorie de varsta, sa o vada pe viu si sa incerce sa o evalueze cat mai amanuntit. Daca este o problema medicala sau psihologica trebuie aflat foarte clar si online nu prea am avea cum sa fim de folos.

Tiberiu Seeberger 8:57am Dec 23
Bună ziua. Care este relația dintre părinți? Care este relația copilului cu ambii părinți? De cine este atașată mai mult? Este un copil răsfățat?
Cu stimă,
Psih. Tiberiu Seeberger

Pascu Viorica 9:20am Dec 23
inteleg ca dupa acel episod a aparut oarecum schimbarea comportamentului ei! Preventiv ar fi necesar un consult la medicul pediatru si chiar psihiatru, care se vor pronunta intr-un fel si va vor da un sfat! Succes!

Psiholog Radu Leca 9:37am Dec 23
A vazut ca “SE POATE”. Petreceti urmatoarea perioada la Workshopuri de parenting si Psiholog.
Google.ro cautare accese furie copil solutii.
Invatati si aplicati.

Elizza David 9:46am Dec 23
E rasfatata doamna …nu i mai faceti asa mult pe plac pentru ca un strain nu o sa faca pt ea ce faceti dvs.apelati la psihiatrie infantila la dvs in oras

Doina Zamfirescu 10:30am Dec 23
Apelati la un consult medical-pediatru si un terapeut pentru a identifica motivele pentru care se comporta asa. Rasfatata sau nu, trebuie sa luati masuri pentru a remedia situatia.

Victorita Maria Raducan 3:57pm Dec 23
Doamna Elizza David stiu ca aveti si drepturi parintesti dar nimic nu va da dreptul sa postati poza fetitei in dreptul pozei de profil. Eo incalcare a dreptului copilului, un abuz flagrant si poate avea urmari grave. Fetita e o scumpa, de ce ati mai fardat-o? Nu- i mai numiti pe copii rasfatati! Comportamentul lor agresiv are intotdeauna motive bine intemeiate iar parintii trebuie sa le identifice si sa-i ajute. Iubiti copiii si aveti rabdare cu ei si veti vedea ca sunt adevarate minuni. MINUNI MINUNATE!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile