implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat


Credeti ca un copil cu deficiente de auz (hipoacuzie) ar avea nevoie de cateva sedinte de terapie psihologica, dezvoltare personala, pentru a-si dezvolta relatiile personale, sa-si faca prieteni, colegi si sa se dezvolte normal, avand in vedere ca e si mai retras, emotiv, izolat ?

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ! Credeti ca un copil cu deficiente de auz (hipoacuzie) ar avea nevoie de cateva sedinte de terapie psihologica, dezvoltare personala pentru a-si dezvolta relatiile personale, sa-si faca prieteni, colegi si sa se dezvolte normal, avand in vedere ca e si mai retras, emotiv, izolat ?

Poate fi o sabie cu două tăișuri. Poate copilul va crede că îl duceți la aceste ședințe pentru că e “defect”. Încercați să îl înscrieți la un club unde sa poată cunoaște copii de vârste apropiate. Șah, pictură, poate sport.
 1
Ați vorbit și cu el? El ce părere are? V-a spus că are probleme de relaționare sau este doar impresia dumneavoastră. E important ce simte și ce vrea el, in primul rand ,daca nu vreți să faceți mai mult rău decât bine. Comunicați! Succes!
 2
De acord cu colegele mele, recomand mai degraba un grup de dezvoltare personala si cluburi adaptate abilitatilor si pasiunilor lui.
Mult succes!
 1
Câți ani are copilul?Puteți apela dumneavoastră la suportul unui terapeut pt a înțelege cum puteți să-l susțineți și să-l încurajați. Este f important cum abordați dumneavoastră aceasta deficienta. O atitudine fireasca, încurajatoare este constructiva pt copil. Puneți accent pe potențialul și abilitățile copilului, pe ce ii place, la ce are talent, nu pe deficienta. Succes!
 1
Totul incepe cu relația părinte copil ? Contează modul în care copilul este tratat, cum I se vorbește, ce roluri I se atribuie,cat de implicați sunt părinții în creșterea celui mic. Sunt curios câți ani are copilul acum și de când ați observat aceste aspecte la el.
E important ca pe langa o dezvoltare personala, deficitul de auz sa fie corectat printr-un aparat adecvat care sa il ajute sa se adapteze mai bine la mediul sau.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile