consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenii nostri vor adopta un copil. Cum am putea sa il prezentam copilului nostru pentru a-l accepta cat mai bine?

Mesaj anonim, prin terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua,

Prietenii nostri vor adopta un copil si intrebarea mea este cum am putea sa il prezentam copilului nostru pentru al accepta cat mai bine. Probabil vor fi intrebari de genul de ce nu a fost in burtica si de ce nu l-a cunoscut pana acum avand in vedere ca cel mic va avea 4 anisori si copilul nostru 6.

Multumesc!

Il prezentati ca pe copilul lor si daca este necesar, circumstantele in care acesta a devenit copilul lor. Pur si simplu. Copiii accepta si se adapteaza mult mai usor decat o fac adultii. Intrebarea este, de ce aveti dvs aceste ingrijorari?
 6
Ii spuneti adevarul, nu este nimic gresit in a fi adoptat. Atitudinea pe care o aveti dvs se transmite si copilului dvs. Daca dvs considerati ca este normal si il acceptati, copilul prietenilor va fi mai usor acceptat de copilul dvs.
 4
Țineți cont de modul în care prezentați realitatea copilului, poate deveni model de argumentare ulterioară. Dacă „omiterea adevărului” îi este prezentată ca fiind parte normală a vieții de familie, îi va fi ușor să folosească aceeași metodă ulterior. Adevărul este cel mai potrivit, în cazul în care apar acele întrebări. Nu e nevoie să detaliați dacă el nu va adresa întrebări suplimentare.
 3


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed