Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Body Mind Spirit Festival | 14-16 februarie 2014, Bucuresti, Sala Palatului

Body Mind Spirit Festival – 14-16 februarie 2014, Bucuresti, Sala Palatului

Body Mind Spirit Festival, cel mai complex eveniment de dezvoltare personala, aflat la cea de-a XIII-a editie, isi deschide portile in perioada 14-16 februarie 2014, la Sala Palatului din Bucuresti.

Festivalul iti ofera posibilitatea de a-ti schimba modalitatea de a gandi, de a simti si de a trai, avand ca rezultat o viata mai frumoasa, mai echilibrata, mai implinita.

In cadrul festivalului poti gasi companii cu produse naturiste, cosmetice naturale, aparatura pentru sanatate de uz personal, medicina alternativa, hrana vegana, edituri cu publicatii de profil, tratamente naturiste, centre de psihologie si dezvoltare personala, bijuterii exotice, imbracaminte ecologica.

Conferintele festivalului au loc pe toata durata expozitiei si dezbat teme de interes actual precum: tehnici de relaxare, managementul furiei, comunicare eficienta, limbaj nonverbal, cresterea increderii in sine, rezolvarea situatiilor conflictuale, regasirea echilibrului interior, acceptarea de sine, medicina energetica, amenajarea armonioasa a spatiilor de locuit si a birourilor, petrecerea timpului liber in natura, armonizarea cu tot ce ne inconjoara.

Festivalul atrage foarte multi vizitatori si datorita manifestarilor artistice din cadrul acestuia precum: demonstratii de arte martiale, demonstratii sportive, dans, muzica instrumentala si vocala, teatru, iluzionism, ceremonia ceaiului, aranjamente ikebana si multe altele.

Festivalul se desfasoara dupa urmatorul program:

vineri, 14 februarie: 12.00 – 17.00

sambata, 15 februarie: 10.00 – 18.00

duminica, 16 februarie: 10.00 – 18.00

Conferinte gratuite vineri, 14 februarie 2014, la Body Mind Spirit Festival

Doar vineri 14 februarie 2014 poti participa la conferinte in mod gratuit, doar prin prezentarea cardului Body Mind Spirit pe care il primesti completand un formular .

Program conferinte  :

12.00-12.50 – Valentin Pescaru – Abordarea anxietatii si a atacurilor de panica cu tehnici de relaxare

13.00-13.50 – Victor Toriani Gabriel Gorea  – Managementul furiei

14.00-14.50 – Horatiu MihailClarviziunea – o joaca sau o responsabilitate?

15.00-15.50  – Irina Cepreanu – Descoperirea universului interior prin intermediul desenului

16.00-16.50 – Florian Koleci – Cum sa faci fata ingrijorarilor

Inscrie-te aici : http://www.bodymindspiritfestival.ro/workshop/

Numarul de locuri este limitat!

Duminica, 16 februarie 2014, ora 17.00, Zinaida Stoenescu, terapeut extrasensitiv, va face o extraordinara demonstratie de levitatie si va ridica, doar cu puterea mentala, o persoana de 100 de kg, fara sa o atinga.

“Intretine-ti sanatatea sau insanatoseste-te cu mine!” este sloganul  Zinaidei Stoenescu. Practica un fel de “chirurgie” pe corpul energetic, vindecand astfel foarte multe persoane care sufera de boli foarte grave.

Intrarea in cadrul festivalului este libera. Mai multe detalii puteti gasi pe www.bodymindspiritfestival.ro

Evenimentul este organizat de Centrul de Psihologie si Dezvoltare Personala Body Mind Spirit.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita