Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
atelier-relaxare-meditatie-cluj

Atelier Relaxare si Meditatie pentru sanatate, 30 mai, Cluj-Napoca

Abilitatea de a te relaxa este una dintre cele mai puternice arme pe care le detii impotriva stresului, bolilor psihice si fizice. Este ca si cum ti-ai construi un zid de aparare in spatele caruia ii dai ragaz mintii tale sa se odihneasca, sa se linisteasca, sa se deconecteze de problemele si grijile zilnice si sa se conecteze la clipa prezenta si la resursele infinite de care dispune ea si corpul tau. Relaxarea profunda inseamna mult mai mult decat activitatile recreative, shopping-ul in mall sau o cafea cu prietenii. Se invata si se desavarseste prin practica, asemeni oricarui obicei sanatos de viata.
atelier-relaxare-meditatie-cluj

Te invit sa iti lasi mintea si corpul sa se relaxeze in cadrul unui atelier dedicat tehnicilor de relaxare si de meditatie pentru sanatate.

Pe parcursul unei intalniri de doua ore:

  • Vei practica si invata o tehnica de relaxare validata stiintific, adaptata stilului de viata contemporan
  • Vei invata cateva tehnici scurte de relaxare pe care le vei putea aplica rapid si eficient la serviciu, la birou, acasa, pe drum in functie de nevoile tale
  • Vom face impreuna o meditatie ghidata usoara pentru intarirea sistemului imunitar si detoxifierea mintii si a corpului
Inscrieri la numarul de telefon: 0746880533 sau la email: psiholog.ozanabudau@gmail.com.
Tarif: 30 lei/persoana
Locuri limitate: maxim 10 persoane (in ordinea inscrierilor)Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita