consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

M-am mutat intr-un sat in care am intalnit o doamna care mi-a luminat viata, iar de fata ei m-am indragostit nebuneste. Insa am fost batut de doi oameni in magazinul lor, politia i-a dat amenda doamnei respective, iar acum ma simt foarte vinovat.

Terapeuti.ro 6:18am Jul 20
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Bună ziua,mă numesc Lucian.
M-am mutat din Brașov,într-un sat din Argeș.
Aici am întâlnit o doamnă care mi-a oferit totală încrede,respect(mi-a luminat viața în toată puterea cuvântului).
Dansa are o fată de care m-am îndrăgostit mai mult decât se poate imagina,(când merg pe stradă,pe oricine văd,prima dată când chipul ei,poate e obsesie?????)
Cu aproximativ 5zile în urmă,am fost bătut de doi oameni la mama ei în magazin,am sunat la 112 si a venit politia,a luat declarati si i-a dat amendă mamei sale pentru că a dat băuturi alcoolice oamenilor în stare de ebrietate.
Vă rog din toată inima,ajutați-mă.
E ce-a mai mare greșeală pe care am făcut-o în tota viața mea.
Sigur,singur si după moarte voi regreta,e cam tot ce m-a facut să mă simt om pe această lume.


Doina Zamfirescu 7:08am Jul 20
Cu ce considerati ca ati gresit?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:46am Jul 20
doresti sa te iertam pt faptul ca ai chemat politia in situatia in care ai fost batut de DOI oameni fapt pt care, intamplator, doamna a fost amendata? Ai depus plangere impotriva acelor indivizi la politie? Ei sunt inculpatii, nu tu! Inteleg ca ai niste sentimente de vinovatie pt faptul ca i-ai creeat suferinta insa inceraca sa te extragi din problmea…. daca vrei ii poti plati tu amenda… dar nu asta este ideea! Vorbeste cu dna… spune-i ce simti… fii sincer atat cu tine cat si cu ele… doar merita, nu? ;) Succes!

Grosu Ioana 11:47am Jul 20
De acord cu Botezat-Antonescu Radu Andrei! Discută cu cele două doamne si nu te mai învinovăți, pentru că nu ai procedat greșit. Cred că toți am fi procedat la fel în situația asta


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed