consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 20 de ani si nu ma simt bine unde la facultatea la care sunt, toti prietenii mei au plecat, cu mama nu ma mai inteleg absolut deloc. Nu imi place facultatea (m-am dus impinsa de mama), nu mai sunt sunt eu cea care eram inainte.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna! Am 20 de ani si sunt anul 2 la facultate. Problema mea a inceput cam de un an de zile. Nu ma simt bine unde sunt,toti prietenii mei au plecat, cu mama nu ma mai inteleg absolut deloc. Sunt o fire rusinoasa eu,insa dupa ce ma obisnuiesc cu o anumita persoana, dispare aceasta rusine; iar acest lucru ma impiedica sa imi fac prieteni.Oricum, mi-am facut niste prietene insa tot nu ma simt bine. Nu imi place facultatea la care sunt(m-am dus impinsa de mama la aceasta facultate),nu sunt eu cea care eram in urma cu un an. M-am gandit sa plec din tara, sa schimb putin aerul, sa vad altceva insa nu aveam unde. Nu cunosteam pe nimeni din alta tara.
Intamplarea face ca iubitul meu, cu care sunt de aproape un an impreuna, este nevoit sa plece din tara. Mie imi surade ideea de a pleca, chiar si pentru o perioada scurta de timp, ca poate ma ajuta sa depasesc starea in care sunt. Dar problema este alta:cum sa ii spun eu mamei ca vreau sa plec? 1.ea nu accepta ideea sa imi inghet anul, ea vrea sa se laude cu mine, vrea sa fac facultatea asta pentru ca este bine ca asa spune ea. 2.o sa se gandeasca ca daca vreau sa plec cu iubitul meu, o sa ma duc sa fac bani pentru el,adica sa ma prostituez,lucru care nu este adevarat.
Nu stiu ce sa fac. Sa raman aici de gura mamei si sa ma complac cativa ani si sa nu fiu implinita sau sa plec si sa fac ce cred eu ca e mai bine? Si cum as putea sa vorbesc cu mama despre problema asta?

Intreaba-te cam ce ti-ai dori si tu ptr fata ta si ai gasit raspunsul. :)
O zi buna
 1
Daca esti anul 2, inseamna ca anul viitor termini facultatea. Apoi vei alege daca sa dai la master, la ce master sa dai si poti aplica chiar la master in afara tarii. Poti aplica in tara in care merge iubitul tau si vei avea si un motiv suficient de bun pentru a o convinge pe mama ta. In plus, vei avea si facultatea finalizata. Succes!
 1


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed