Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Cum e indicat să procedez in calitate de mama a unui tânăr izolat, cu răni materne… răni paterne…

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapeut online
Bună ziua, vă rog un sfat despre cum e indicat să procedez in calitate de mama a unui tânăr de 22 de ani…. student medicinist, izolat dpdv social, locuiește separat și singur, a început psihoterapia…are vreo 10 ședințe… răni materne… răni paterne… s.a. avem o comunicare bună…convenisem să se mute la cămin … gândind că i ar face bine…Acum nu mai vrea… E prea rascolit zice el…Eu am conștientizat unde am greșit în privința lui și vreau să l las in pace. Dar mă gândesc să nu i fac mai rău ajutandu l prea mult și fiind de acord să rămână în continuare în această zonă de comfort și să se închidă din ce in ce mai mult. Să l las in pace să iasă singur din zona asta de confort?
  • Dan Cârlea
    Dan Cârlea Buna ziua. Cred ca niste discutii intre dvs. si un terapeut despre ce ati constientizat ca ati gresit si despre preocuparea de a nu-i face rau ar putea fi benefice.
  • Botezat-Antonescu Radu
    Botezat-Antonescu Radu poate este nevoie si de mai multa incredere la inceput, incredere in faptul ca poate sa se descurce singur, sa isi gaseasca propriile raspunsuri etc. Daca este in terapie atunci il puteti incuraja sa discute si ce observati dvs din afara, de exemplu. Succes!
  • Carmen Sorici
    Carmen Sorici Nu stiu daca este singurul dumneavoastra copil, dar la 22 de ani poate hotara singur ce este mai bine pentru el, este minunat ca merge la psihoterapie, dar nu stiu daca problema este ajutorul sau nevoia de control. Parintii au si ei puteri limitate, nu-l puteti face fericit cu forta, odata ce va recunoasteti limitele ii veti preda puterea de a se a-si gestiona emotiile cu maturitate.
  • Psiholog Psihoterapeut Brindusa Ilinca Radoanca
    Psiholog Psihoterapeut Brindusa Ilinca Radoanca Cred ca il puteti ajuta acceptând alegerile pe care le face și răspunzând cu dragoste și încredere la solicitările lui, daca le exprima. Faptul că a început terapia este un lucru bun.
  • Terapeuti.ro
    Terapeuti.ro RĂSPUNS DIN PARTEA PERSOANEI CARE A PUS ÎNTREBAREA: “Mulțumesc , cu recunoștință, pentru răspunsuri.”.
  • Tina Petrareanu
    Tina Petrareanu Eu sunt terapeut de familie și sunt oarecum in dezacord cu colegii mei . Cred ca , in afara de terapia lui individuală , ar ajuta ședințe împreuna cu Dvs . Toți copiii simt nevoia de validare din partea părinților , indiferent de vârsta , iar faptul ca ați conștientizat unele greșeli , însoțite de scuze reale , ar fi un adevarat balsam pentru sufletul lui .


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita