Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Prietenul meu mi-a marturisit ca el nu a renuntat la fosta prietena niciodata si ca se intalneste cu amandoua. Cand reprogrameaza o intalnire cu mine, ma gandesc ca o iubeste mai mult pe cealalta. Vara aceasta a facut concediul cu mine la mare, cand cealalta era plecata intr-o excursie cu scoala. Mi-a spus odata ca mai are o iubita de rezerva. De asemenea are si cont pe site-uri de matrimoniale. Mie imi spune ca sunt grasa, iar cealalta este mai slaba, dar mai uratica…

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapeut online
Buna ziua. Am 36 ani, prietenul meu are 47; suntem impreuna de 7 luni. Cand l-au cunoscut el era intr-o relatie de 5 ani cu o doamna de 44 ani. Acum mi-a marturisit ca el nu a renuntat la fosta prietena niciodata si ca umbla cu noi doua. El a mai fost despartit de doamna de 44 ani, in urma cu 4 ani, a spus ca a lasat-o ca a gasit o alta iubita mai frumoasa, dar nu a mers relatia si s-a impacat cu doamna de 44 ani. De cele mai multe ori, prietenul meu reprogrameaza intalnire cu mine, ceea ce ma face sa ma gandesc ca o iubeste mai mult pe cealalta. Vara aceasta a facut concediul cu mine la mare, cand cealalta era plecata intr-o excursie cu scoala. Dupa ce a venit de la mare mi-a spus ca pleaca la tara o luna, dar am aflat ca a stat acasa inca 2 saptamani si apoi a plecat la tara. Sunt nehotarata daca sa continui sau nu relatia cu el. Daca ma iubeste pe mine, de ce nu renunta la cealalta? Oare ii este frica ca nu va merge relatia cu mine si va fii nevoit din nou sa se impace cu cealalta? Mi-a spus odata ca mai are o iubita de rezerva. De asemenea are si cont pe site-ri de matrimoniale. Mie imi spune ca sunt grasa, iar cealalta este mai slaba, dar mai uratica. VA multumesc!
  • Mihaiela Grimbovschi Avramescu
    Mihaiela Grimbovschi Avramescu Chiar crezi ca meriți un bărbat care va alerga mereu intre doua iubiri? Iubirea nu are legatura cu cate kilograme ai sau cat de frumoasa esti. Un bărbat care la 47 de ani isi păstrează mereu o iubita de rezervă are probleme cu stima de sine. La fel ai si tu, care stiind, accepti o astfel de relație. Defineste-ti așteptările pe care le ai intr-un cuplu si dupa acționează în consecință.
  • Botezat-Antonescu Radu
    Botezat-Antonescu Radu nici eu nu cred ca este vorba despre iubire aici ci mai de graba despre la ce esti tu dispusa sa te supui in aceasta relatie pt a nu iesi din ea, poate pt a nu ramane singura? Situatia este destul de simpla din ce inteleg: tu vrei o relatie emotionala, stabila, iar el umbla simultan cu 2 femei si are cel putin o alta de rezerva. Poate ar fi bine sa decizi ferm in ce directie vrei sa o iei – este viata ta pretioasa pe care o joci acum. Succes!
  • Andi Miana
    Andi Miana Uau… Tema de terapie: ce ma face sa cred ca merit doar firimituri si nu o relatie intreaga? Iubire second hand… Imagine de sine, respect de sine, dependenta de relatii, singuratate vs solitudine .. Etc. Marturisire personala: am 95 kg, greutate in gen variabila din cauze de mancat emoțional si boala de tiroida…. dar cele mai frumoase iubiri le am trait… grasa. Nope, asta nu e niciodata cu adevarat un motiv pt oameni sanatosi emotional. La el e un stil declarat si asumat de poligamie. Fie va împăcati cu ideea ca asta ati ales fie va scuturati si vedeti ce e cu dvs de credeti ca nu puteti avea o relatie ca lumea. Succes!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita