consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am alergie la produsele de curatenie si am hotarat ca sotul face curatenie in baie. Ii tot spun de 5 ani sa faca asta doar seara, ca sa se mai duca mirosul pana dimineata, dar tot ziua face. Ieri m-am infuriat, in casa eu fac toate lucrurile, doar atat face el si ma enerveaza ca nu tine cont de mine.

Terapeuti.ro 7:56am May 4
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna! Am o usoara alergie la produse de curatenie cif, parfum si asa am hotarat ca sotul face in baie cu aceste produse . I-am spus de nenumarate ori doar seara sa foloseasca cand nu mai folosesti baia si pana dimineata se mai duce mirosul, dar de 5 ani acelasi lucru i spun si tot ziua face , ieri m-am infuriat f rau , am zbierat ca apoi sa imi fie rusine de vecini ca strig asa , simt asa o furie inclusiv azi , mereu spune ca uita , in casa eu fac toate lucrurile doar atata face el si ma enerveaza ca nu tine cont de mine . Am si exagerta cred tot cu gura pe el i cer explicatii si nimic zice ca era de noapte si nu avea cand sa faca , dar nimeni nu l-a obligat sa faca atunci , simt asa o furie in acele momente, exagerez? de ce nu pricepe ? apoi l-am jignit continuu , gresesc eu? multumesc


Irina Cohal 8:04am May 4
Nu e mai simplu sa schimbi toate produsele de curatat din casa cu unele ne-alergene? Se gasesc la magazinele naturiste.

Botezat-Antonescu Radu 8:43am May 4
in plus fata de colega mea ma gandesc ca poate exista o problema de comunicare mai ampla decat cea legata de acest subiect?

Doina Zamfirescu 9:46am May 4
Pare ca lucrurile pentru care va certati au o alta cauza. Incercati o terapie de cuplu pentru a identifica problema.

Marilena Popa 12:06pm May 4
Poate este pasiv agresiv ca nu ii convine ca îl pui sa curețe. Exista produse hypoallergenice, de ce nu ați optat pentru ele?

Psiholog Daniel Mois 3:37pm May 4
Poti angaja o firma de curatenie, sa vina doar o ora saptamanal, la 15 lei ora. Insa problema are alte cauze…

Marius Dumitrescu 5:56am May 5
Furia provine din revolta generata ca urmare a lipsei de comunicare si colaborare dintre dumneavoastra. asa dar terapie de cuplu, altfel lucrurile se vor agrava cu timpul..


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier