Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fiul de 6 ani din prima casatorie a sotului meu devine foarte recalcitrant, nervos si plin de furie cand cineva i se adreseaza cu un sfat sau ceva ce trebuie sa ia aminte ca nu e bine.

Terapeuti RO 7:47am Sep 11
Mesaj:
De 3 luni am inceput o noua viata,familie.
Am cunoscut un barbat niciodata casatorit,dar cu un copil de 6 ani pe nume Andrei pe care l-a crescut singur de la 3 luni.
Acum ne-am casatorit si formam o Familie fericita,mai ales copilul acceptantu-ma in viata lui nu ca o simpla femeie ci ca pe o Mama.
Tot timpul exista un dar.
Am observat ca Andrei devine foarte recalcitrant,foarte nervos si foarte plin de furie cand tatal lui si nu numai i se adreseaza cu un sfat sau ceva ce trebuie sa ia aminte ca nu e bine,tot ce inseamna nu este o adevarata lupta.
Devine furios,nervos,maraie,incepe sa tipe sa-si bage mainile in urechi pentru a nu mai auzi vorbele noastre,se pune pe plans si fuge trantind usile.
Ca mai apoi peste cateva Minute sa se intoarca la noi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat,zambind,papandune etc….
Va rog am nevoie de un sfat,
este posibil si normal ca un copil sa reactioneze asa tot timpul?
Va multumesc!

Carmen Comsa 8:20am Sep 11
ce vârstă avea copilul când ați intrat în relație? ce vârstă avea copilul când v-ați căsătorit? observați foarte atent modul în care tatăl copilului s-a implicat în educarea lui (autoritar, permisiv, blând, cald, ferm, prin condiționare, etc). Observați-vă pe dvs., dacă lucrați diferit din pct acesta de vedere. De cât timp sunteți și dv. implicată direct în educarea efectivă a copilului? Și cum anume o faceți? S-a schimbat ceva în rutina educațională a lui Andrei? Rolul întrebărilor este clarificarea, deoarece în baza a ceea ce ați scris este foarte greu să ne dăm ca specialiști cu părerea fără să lucrăm efectiv cu copilul și familia dvs. Recomand o consiliere familială care să vă ajute să înțelegeți ce se întâmplă și cum anume să faceți față provocărilor. Contactați-mă pe privat. O zi buna

Remus Sandu 12:36pm Sep 11
Puteţi menţiona şi ce include dieta copilului. Fiindcă: http://wp.me/p48646-2IL”Hipoglicemia este cunoscută că ar cauza probleme comportamentale şi manifestări colerice la copii. Toate acestea pot fi prevenite ingerând fibre concentrate, care prin ingestia fibrelor vor provoca o creştere mai blândă a glicemiei.”

Cu siguranţă ar avea de câştigat printr-o dietă cu mai puţini carbohidraţi. Mai sunt şi alte idei care pot fi avute în vedere apropo de alimentaţie. Reveniţi cu un mesaj dacă doriţi mai multe informaţii.

S-ar putea sa te intereseze si:

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16441 raspunsuri primite pentru 3395 intrebari
(in categoria actuala: 2060 raspunsuri primite pentru 410 intrebari)