Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In urma unor discutii in contradictoriu cu sotul meu, i-am spus ca plec si iau si copiii cu mine, s-a transformat intr-un om foarte rece si gol, nu mai simte absolut nimic. Orice as face, nu il pot scoate din starea aceeasta.

Terapeuti.ro 7:56am Feb 26
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna seara,in urma unor discuti in contradictoriu cu sotul meu ,i-am spus ca plec si iau si copii cu mine.In urma acestor cuvinte spuse de mine pur si simplu sa transformat intr-un om foarte rece si gol,este gol pe dinauntru si nu mai simte absolut nimic.Orice a-si face nu il pot scoate din starea aceeasta ba mai mult pare ca se adanceste mai mult amestecandu-se acum si vina (mi-a spus niste cuvinte care m-au ranit foarte mult).Avem doi copii unul de 15 si o fetita de 1 an,o casnicie minunata de 18 ani cu doar doua certuri in acesti ani,o cariera de sucees a sotului,o situatie materiala buna,din cel mai tandru sot si mai glumet barbat a devenit o persoana foarte rece cu toata lumea.Spune ca nu mai simte nimic este un mare gol.


Lia Oltean 8:22am Feb 26
La nervi, lumea arunca uneori cuvinte dureroase. Cat timp a trecut de la conflictul menționat? Probabil are nevoie de o perioada și de confirmări din partea dvs. pentru a reveni la normal. Dacă perioada se prelungește, puteți apela din postura de cuplu la terapie

Botezat-Antonescu Radu 8:39am Feb 26
consiliere de cuplu… si poate, pana atunci, apeleaza la psihoterapie individuala. Succes!

Romulus Vatasescu 9:34am Feb 26
E important sa isi investigheze starea actuala si ce anume a condus la ea. Pare un caz din care aveti mult de recuperat ca urmare a disputei aceleia mentionate, pare si ca este o lupta pentru putere. Este recomandabil sa va definiti scopurile: dv, sotul, dar si scopurile de cuplu/ familie.

Psihologul Va Raspunde 3:32pm Feb 26
Este un mic inceput de depresie, s-a simtit tradat, si e sarcina dvs sa detensionati relatia. Aveti de discutat cu un specialist, ca sa invatati cum sa procedati.

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18050 raspunsuri primite pentru 3776 intrebari
(in categoria actuala: 4170 raspunsuri primite pentru 857 intrebari)