consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Traiesc de 5 ani cu sora fostei sotii, cu care am o fetita care implineste 18 ani. Pot sa merg la majorat singur sau impreuna cu cea care traiesc?

Terapeuti RO 9:44pm Dec 8
Mesaj:
Buna ziua. Traiesc de 5 ani, cu sora fostei sotii de care am divortat,cu care am o fetita care implineste 18 ani. Pot sa merg la Majorat, singur sau impreuna cu cea care traiesc?

Bogdan Bogdanovich 9:47pm Dec 8
punetzi-va in locul fetei ce implineste majoratul…atzi vrea ca toata petrecerea sa fie confiscata de tatal tau care tine mortis sa prezinte noua sa relatie cu matusa?

Adriana Stefan 9:48pm Dec 8
Ce tare sa vina tatal cu actuala sotie care de fapt e matusa. Din respect pt fosta sotie si pt fata mai bine o lasati acasa.

Terapeut Masaj 9:53pm Dec 8
auzi grozavie de intrebare.

Gerard Stroe 9:58pm Dec 8
dvs. chiar aveti aceasta dilema sau intentionati sa va convingeti actuala concubina sa ramana acasa cu ajutorul parerilor exprimate aici de specialisti? :)

Adriana Stefan 10:12pm Dec 8
Eu chiar cred ca are dilema asta.

Gerard Stroe 10:17pm Dec 8
posibil, mai depinde si in ce relatii sunt cele 3 fete si el cu ele, dar se intampla destul de rar sa fie toata lumea ok cu toata lumea intr-o situatie de genul!

Mihaela Valeria Manciu 11:43pm Dec 8
daca relatiile sunt ok de ce nu?

Catalin Lazar 11:46pm Dec 8
eu vad 2-3 probleme, una pe care o dezbat colegii de topic si gasesc ca le este indreptatita stupefactia si a doua, acest “pot sa?” care este specifica copilului care cere voie parintilor, ceea ce ne duce cu gandul si la o posibila postura de a se afla sub papucul/autoritatea sorei fostei sotii careia ar putea sa ii starneasca nemultumirea…

Onutu Mirela 12:17am Dec 9
Oricat de bune ar fi relatia cu tata si matusa,nu cred ca fiica va uita ca familia ei s-a destramat din cauza lor si matusica nu are ce cauta acolo. Presupun ca vine si mama fetei. De ce dl. tata sa le puna intr-o situatie penibila si umilitoare?

Camelia Burnete 2:35am Dec 9
OMG, cat de penibil. :( ((((

Adrian Isacianu 3:31am Dec 9
O puteti lua si pe soacra d-voastra, bunica tinerei domnisoare, dar la un gratar facut cat mai departe de locul unde are loc majoratul fetei. La majoratul d-voastra tata a venit cu concubina? Bine, erau si alte vremuri…

Gerard Stroe 5:33am Dec 9
Domnule, indiferent de motivele pentru care v-ati adresat acestui site, va rog sa nu luati in seama criticile sau judecatile de valoare, daca e penibil sau nu, pentru ca ele NU sunt deloc specifice consilierii psihologice sau psihoterapiei. Cred ca important pentru dumneavoastra este sa clarificati ce doriti cu adevarat pentru dvs, ce efecte ar produce pentru cei apropiati si sa actionati in consecinta, asumandu-va alegerea!

Loredana Tudor 6:53am Dec 9
=)))))))))))))))))))))))))))))) terapie prin ras

Botezat Radu 7:46am Dec 9
avand in vedere ca este vorba despre majoratul fetei… si nu al altei persoane… cel mai corect ar fi sa discutati cu ea despre ce isi doreste ea in acest caz… daca este de acord… puteti incerca a va purta cat de discret posibil, eventual sa nu stati prea mult… sau cum stit ca este mai bine… daca nu este de acord… se pot face si 2 petreceri… sau macar inca o masa cu dvs

Adrian Isacianu 8:25am Dec 9
Baieti, ca sa evitati astfel de neclaritati in gandurile voastre, insurati-va cu fete singure la parinti!
Domnule, suntem prizonierii si suportam consecintele propriilor decizii. Ne-ati intrebat daca e bine sa divortati si sa va cuplati cu cumnata?

Loredana Tudor 8:27am Dec 9
hai ca in curand ne transformam in caterinca.ro. Deci oamenii astia chiar au probleme gen sau fac misto de noi?

Maria Elena 9:16am Dec 9
ce va complicati viata !

Adrian Isacianu 12:23pm Dec 9
Loredana, daca solutiile gasite la caterinca sunt de ajutor si au eficienta maxima, facem si caterinca daca e nevoie.:p

Denissa Toma 1:29pm Dec 9
Fiica dvs v-a invitat la majoratul ei in calitate de TATA. Daca dorea s-o invite pe doamna cu care traiti, o putea invita in calitate de matusa (doar asta e relatia de rudenie intre ele) A invitat-o??? Daca nu, raspunsul este evident, nu are ce cauta acolo, si singura dvs grija si preocupare ar trebui sa fie cu privire la fiica dvs si faptul ca ea trece intr-o alta etapa a vietii.

Adrian Isacianu 4:56pm Dec 9
Denissa stai, nu stim daca l-a invitat caci nu a scris asa ceva. Dilema este daca sa mearga singur sau cu noua nevasta, transformata din matusa in mama-vitrega. Paradoxurile vietii, ce sa-i faci.

Adrian Isacianu 5:03pm Dec 9
Presupun ca fata este singura la parinti si daca nu, ceilati sunt baieti.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile