consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Tata s-a lovit la cot si i-a amortit mana (palma + degete – de la incheietura). Nu-l doare, dar si-o poate folosi foarte putin. Isi mai revine mana?

Terapeuti RO 6:57am Dec 16
Mesaj:
Buna ziua,
tata s-a lovit la cot si i-a amortit mana (palma + degete – de la incheietura). Nu-l doare, dar si-o poate folosi foarte putin. Isi mai revine mana? Multumesc!

Botezat Radu 7:59am Dec 16
ati fot la un control?!

Gariana Mariana 9:49am Dec 17
Nu, nu vrea.

Kinetoterapie Reabilitare 10:49am Dec 17
pare a fi un sindrom de compresiune al nervului. trebuie sa mergeti de urgenta la medic

Gariana Mariana 11:00am Dec 17
In ce costa tratamentul? Care ar fi "semnele" care ne arata ca mana isi va reveni fara o vizita medicala?

Botezat Radu 11:10am Dec 17
astfel de verificari nu se fac de la distanta… nu este deontologic… concentrati-va pe a-l convinge sa mearga la un control… sau chemati un specialist

Kinetoterapie Reabilitare 1:06pm Dec 17
subscriu, nu putem face consultatii online. va pot spune insa ca un sindrom de compresiune nervoasa nu se rezolva de la sine, dimpotriva! convingeti-l pe tatal dumneavoastra sa mearga la medic; cu cat ajungeti mai repede, cu atat e mai bine.

Gariana Mariana 5:43pm Dec 17
E foarte incapatanat. A inceput sa-l doara cotul. Vedem ce se mai intampla, iar daca nu-si da drumul mana poate intelege si el ca trebuie sa mearga la medic…. Multumesc!

Catalin Lazar 10:09pm Dec 17
Uneori, sa pierzi timpul actioneaza in defavoarea ta si iti poate parea rau mai tarziu ca nu ai facut la timp ceea ce trebuia. Probabil ca s-a produs un traumatism care a lezat nervul sau inflamatia sau un hematom creaza o compresie pe nerv. Nu sunt medic dar cred ca ar fi bine sa mearga cat mai repede la unul, sa evalueze situatia si sa instituie un tratament.

Bogdan Bogdanovich 10:42pm Dec 17
exact… se poate ajunge in situatia in care poate sa piarda complet sau partial functionalitatea acelei maini … stiu ca-i munca grea de convins pe cineva in varsta despre gravitatea unor lucruri … dar chiar trebuie vazut de un medic :(

Elena Picincu 7:18am Dec 18
Acupunctura,vă pote fi de mare ajutor,cu rezultate remarcabile!

Botezat Radu 7:45am Dec 18
fara suparare, dar acupunctura nu poate repara rupturi sau alte leziuni fizice

Psiholog Constantin Oprea 4:11am Dec 19
Medicul e soluția

Gariana Mariana 4:21am Dec 19
trebuie consultat de un ortoped?

Luminita Bunescu 5:58am Dec 19
sau neurolog

Vlady Popa 7:07am Dec 19
Dacă în 1-2 zile nu s-a ameliorat cu nimic stare ci din contră a mai apărut și alt simptom(durere)… cel mai probabil că nu își va reveni(la funcționalitatea anterioară) de la sine. Tot ce se poate face la distanță fără imagerie e egal cu zero(pure speculații).
Mergeți la medicul de familie pentru o trimitere la specialist(ortoped în primul rând ca să excludă cauza structurală musculoscheletală, dacă e nevoie vă trimite acesta mai departe la neuro).
Explicați-i tatălui dvs. cât de sensibil e nervul perifieric. Dacă edemul în zona respectivă se mărește și va bloca fluxul sangvin către nerv, se va alege cu o neuropatie(demielinizare sau mai rău necroză). Dacă se întâmplă acest lucru ”la revedere” funcție mână.
-Desigur și asta este tot o altă speculație, dar când părinții nu sunt cooperanți scoatem ”artileria grea”. Vine o vreme când părintele nu știe mai bine decât copilul, iar copilul trebuie să preia controlul situației și să o dirijeze înspre mai bine.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile