Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatTata s-a lovit la cot si i-a amortit mana (palma + degete – de la incheietura). Nu-l doare, dar si-o poate folosi foarte putin. Isi mai revine mana?

Terapeuti RO 6:57am Dec 16
Mesaj:
Buna ziua,
tata s-a lovit la cot si i-a amortit mana (palma + degete – de la incheietura). Nu-l doare, dar si-o poate folosi foarte putin. Isi mai revine mana? Multumesc!

Botezat Radu 7:59am Dec 16
ati fot la un control?!

Gariana Mariana 9:49am Dec 17
Nu, nu vrea.

Kinetoterapie Reabilitare 10:49am Dec 17
pare a fi un sindrom de compresiune al nervului. trebuie sa mergeti de urgenta la medic

Gariana Mariana 11:00am Dec 17
In ce costa tratamentul? Care ar fi "semnele" care ne arata ca mana isi va reveni fara o vizita medicala?

Botezat Radu 11:10am Dec 17
astfel de verificari nu se fac de la distanta… nu este deontologic… concentrati-va pe a-l convinge sa mearga la un control… sau chemati un specialist

Kinetoterapie Reabilitare 1:06pm Dec 17
subscriu, nu putem face consultatii online. va pot spune insa ca un sindrom de compresiune nervoasa nu se rezolva de la sine, dimpotriva! convingeti-l pe tatal dumneavoastra sa mearga la medic; cu cat ajungeti mai repede, cu atat e mai bine.

Gariana Mariana 5:43pm Dec 17
E foarte incapatanat. A inceput sa-l doara cotul. Vedem ce se mai intampla, iar daca nu-si da drumul mana poate intelege si el ca trebuie sa mearga la medic…. Multumesc!

Catalin Lazar 10:09pm Dec 17
Uneori, sa pierzi timpul actioneaza in defavoarea ta si iti poate parea rau mai tarziu ca nu ai facut la timp ceea ce trebuia. Probabil ca s-a produs un traumatism care a lezat nervul sau inflamatia sau un hematom creaza o compresie pe nerv. Nu sunt medic dar cred ca ar fi bine sa mearga cat mai repede la unul, sa evalueze situatia si sa instituie un tratament.

Bogdan Bogdanovich 10:42pm Dec 17
exact… se poate ajunge in situatia in care poate sa piarda complet sau partial functionalitatea acelei maini … stiu ca-i munca grea de convins pe cineva in varsta despre gravitatea unor lucruri … dar chiar trebuie vazut de un medic :(

Elena Picincu 7:18am Dec 18
Acupunctura,vă pote fi de mare ajutor,cu rezultate remarcabile!

Botezat Radu 7:45am Dec 18
fara suparare, dar acupunctura nu poate repara rupturi sau alte leziuni fizice

Psiholog Constantin Oprea 4:11am Dec 19
Medicul e soluția

Gariana Mariana 4:21am Dec 19
trebuie consultat de un ortoped?

Luminita Bunescu 5:58am Dec 19
sau neurolog

Vlady Popa 7:07am Dec 19
Dacă în 1-2 zile nu s-a ameliorat cu nimic stare ci din contră a mai apărut și alt simptom(durere)… cel mai probabil că nu își va reveni(la funcționalitatea anterioară) de la sine. Tot ce se poate face la distanță fără imagerie e egal cu zero(pure speculații).
Mergeți la medicul de familie pentru o trimitere la specialist(ortoped în primul rând ca să excludă cauza structurală musculoscheletală, dacă e nevoie vă trimite acesta mai departe la neuro).
Explicați-i tatălui dvs. cât de sensibil e nervul perifieric. Dacă edemul în zona respectivă se mărește și va bloca fluxul sangvin către nerv, se va alege cu o neuropatie(demielinizare sau mai rău necroză). Dacă se întâmplă acest lucru ”la revedere” funcție mână.
-Desigur și asta este tot o altă speculație, dar când părinții nu sunt cooperanți scoatem ”artileria grea”. Vine o vreme când părintele nu știe mai bine decât copilul, iar copilul trebuie să preia controlul situației și să o dirijeze înspre mai bine.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile