consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si am avut un accident rutier, in care un camion a dat peste mine si mi-a rupt mana. Ieri mi s-a scos ghipsul, dar am mana inca umflata si nu imi pot misca degetele decat foarte putin…

Terapeuti.ro 6:33am Oct 10
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Sarut mana. Am si eu o problema. Acum o luna am avut un accident rutier, in care un camion a dat peste mine si mi-am rupt mana. Din cate am observat si auzit, am fractura de metacarpiene presupun. Inelarul si inca un deget. In fine, am stat o luna cu ghips complet pe mana si ieri am fost de mi-am scos ghipsul. Am observat ca am mana inca umflata la zona MTC si nu imi pot misca degetele decat foarte putin in sus si jos, in niciun caz sa strang pumnul si sunt foarte speriat pentru ca nu stiu ce sa fac, nu pot sa fac niciun efort cu mana din cauza durerii. Tin sa precizez ca am 17 ani si este mana dreapta. In zona in care mana e umflata, am observat ca am carnea foarte pietroasa, Am facut radiografii cand mi-am bagat ghispul si cand l-am scos. Va rog foarte mult sa ma ajutati


Botezat-Antonescu Radu 6:40am Oct 10
medicul care s-a ocupat de tine nu ti-a explicat ce se intampla si ce urmeaza, sau poate sa le fi spus parintilor tai? In general, asemenea ‘reparatii’ necesita mai mult timp chiar dupa scoaterea ghipsului. Ai rabdare, fa ce ti se spune dpdv medical si sunt sigur ca recuperarea ta o sa fie maxima. Curaj! ;)

Miruna Andreea Mirea 10:48am Oct 10
Intradevar un astfel de accident lasă urme serioase. Este recomandata colaborarea cu medicul ce ti-a pus mana în ghips. O recuperare te poate ajuta cu siguranță. Recuperarea prin fizioterapie te poate ajuta. Este adevărat ca osul unde a fost trauma va avea o textura diferita fata de cealaltă mana însă Îți vei revenii. Succes și sănătate !


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier