Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFetita mea de 8 ani are psoriazis. Am folosit fel si fel de sampoane si unguente prescrise de dermatolog, dar se pare ca se extinde. Exista vreun tratament naturist care ii poate echilibra sanatatea?

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua!Fetita mea in varsta de 8 ani a fost diagnosticata cu psoriazis:initial numai la nivelul scalpului apoi au aparut elemente la un genunchi si la un cot.Am spalat-o si am uns-o cu fel si fel de sampoane si unguente prescrise de dermatolog dar se pare ca se extinde.Lupta cu aceasta boala am inceput-o de un an si jumatate, timp in care nu au fost deloc remisii.Va cer ajutorul in speranta ca poate ar exista un tratament naturist ce imi poate echilibra sanatatea copilului.Am urmat 3luni un tratament homeopat dar fara nici un rezultat.Va multumesc!!
Ardus Cecilia Schimbati medicul.Nu stiu de unde sunteti dar se fac analize complexe…de exemplu ANTICORPII ANTINUCLEARI .La Cluj la pediatrie 2 de exemplu este doamna dr Sparchez care e foarte buna.Homeopatia ca adjuvant eventual…psoriazisul e mai mult decat problemele dermatologice…luati in serios asta si cautati un medic cu experienta .


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed