Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fetita mea de 8 ani are psoriazis. Am folosit ce mi-a prescris dermatologul, dar se pare ca se extinde. Exista un tratament naturist ce poate echilibra sanatatea copilului?

Terapeuti.ro 7:43am Apr 23
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua!Fetita mea in varsta de 8 ani a fost diagnosticata cu psoriazis:initial numai la nivelul scalpului apoi au aparut elemente la un genunchi si la un cot.Am spalat-o si am uns-o cu fel si fel de sampoane si unguente prescrise de dermatolog dar se pare ca se extinde.Lupta cu aceasta boala am inceput-o de un an si jumatate, timp in care nu au fost deloc remisii.Va cer ajutorul in speranta ca poate ar exista un tratament naturist ce imi poate echilibra sanatatea copilului.Am urmat 3luni un tratament homeopat dar fara nici un rezultat.Va multumesc!!


Doina Zamfirescu 8:25am Apr 23
Poate fi vorba despre o somatizare. Daca a trecut printr-un soc emotional este posibil ca acesta sa fie o cauza. Apelati si la un terapeut. Succes!

Maria Tatiana 10:02am Apr 23
http://www.terapiinaturiste.ro/diete-psoriazis.php

Mihaela Munteanu 6:30am Apr 24
Tratamentul pt aceasta boala de multe ori da rezultate mult mai bune combinate cu psihoterapia.Cautati un terapeut experentialist in orasul dumneavoastra( cercetati Institutul Sper). De ce un experentialist? Pt ca ei stiu cum sa lucreze cu bolile psihosomatice dar si cu afectiunile de ordin psihogenealogic.

Remus Sandu 8:33am Apr 24
Cititi cu atentie fiecare articol din categoria de aici. Daca unguentele contin corticoizi, cu siguranta mascheaza de fapt cauza reala a problemei, si nu pot fi decat ultima solutie, in special pentru copii. tinyurl.com/me6yvkg

Ardus Cecilia 10:56am Apr 24
Schimbati medicul.Nu stiu de unde sunteti dar se fac analize complexe…de exemplu ANTICORPII ANTINUCLEARI .La Cluj la pediatrie 2 de exemplu este doamna dr Sparchez care e foarte buna.Homeopatia ca adjuvant eventual…psoriazisul e mai mult decat problemele dermatologice…luati in serios asta si cautati un medic cu experienta .

Stralucire Divina 9:19pm Apr 26
Nu e verdict dar urmariti dvs aspectele…daca au legatura si cu copilul dvs si cum puteti rezolva. De multe ori (nu intotdeauna) psoriazisul apare in urma unui soc emotional puternic… persoana a fost foarte marcata de ceva sau a crezut, in acel moment ca nu poate face fata… incercati sa aflati ce a declansat, …debutul. Sau, o alta varianta, ar putea fi o reactie de aparare la o… niste impuneri…. cercetati… cand se reactiveaza? – ce simte, ce gandeste in acele momente?… ce frici…… v-am spus – nu e obligatoriu dar e bine de observat. Succes.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita