Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDe 3 luni am stare subfebrila, arsuri si senzatie de caldura pe partea dreapta a corpului. Toate analizele sunt OK.

Terapeuti RO 8:48am Sep 24
Mesaj:
Buna ziua,
De 3 luni ma confrunt cu o problema chinuitoare: stare subfebrila 37-37,arsuri si senzatie de caldura pe partea dreapta a corpului din cap pana in talpa.Mentionez ca aceste simtome variaza pe corp. ( odata am senzatia de arsura pe picior, apoi de muta pe abdomen, apoi pe spate repet numai partea dreapta a corpului) Imi ard obrajii foarte tare.Toate analizele sunt OK.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc,
Cristina N.

Oana Bodor 9:41am Sep 24
Nu este de ajuns informatia ca toate analizele sunt bune. Nu stim ce fel de analize, daca au fost prescrise si verificate de un medic specialist. Dar, daca asa este, si totul este in regula din punct de vedere medical, poate nu ar strica sa vizitati si un psihiatru si un psiholog clinician pentru o evaluare complexa. De acolo, veti primi indicatii pentru psihoterapie si/sau medicatie, dupa caz. Numai bine!

Dana Dumitrescu 9:46am Sep 24
Pana la psihoterapie mergeti la medicul de familie si aprofundati probl. E cel mai in masura , cunoscandu-va dosarul medical .
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19307 raspunsuri primite pentru 4104 intrebari
(in categoria actuala: 1169 raspunsuri primite pentru 264 intrebari)