consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am intretinut relatii sexuale cu iubita mea in ultima zi a menstruatiei, numai ca am avut “norocul” ca prezervativul sa se rupa. Ce sanse sunt ca ea sa fie insarcinata?

Terapeuti RO 12:07pm Oct 28
Mesaj:
Buna seara ! Am si eu o intrebare…tot citesc pe forumuri dar nu reusesc sa ajung la un raspuns final
Am intretinut relatii sexuale cu iubita mea in ultima zi a menstruatiei care a avut loc intre 7-11 octombrie, adica, in ziua respectiva, de 11 i-au mai curs cateva picaturi de sange. Am intretinut contactul protejat numai ca am avut "norocul" ca prezervativul sa se rupa.
Ce sanse sunt ca ea sa fie insarcinata?Tin sa mentionez ca nu are un ciclu menstrual regulat.
Cand putem face un test de sarcina incat rezultatul sa fie sigur?
Va multumim enorm si asteptam raspunsul dumneavoastra cu nerabdare!

Mirka Balaci 3:00pm Oct 28
teoretic nu sunt sanse semnificative sa fie vreo problema, desi ca sa fiti absolut siguri ar fi fost bine sa ia pastila de a doua zi cat mai repede (maxim 72 de ore). testele de sarcina sunt relevante cam la 2 saptamani dupa actul sexual din cate stiu. si daca imi permiti un sfat pt viitor, nu mai luati prezervative decat de la farmacie; sunt singurele aprobate de ministerul sanatatii; cele din magazine, mai ales daca sunt mai ieftine pot fi contrafacute sau deja…. gata intepate.

Daniela-Monica Guzu 4:37pm Oct 28
Nu ne-ai spus ce varsta ai. Din ceea ce citesc vad necesitatea educatiei sexuale la voi. :) ))))))))))) Subscriu celor spuse de Doamna/domnisoara Mirka Balaci. Vezi, ea are educatie sexuala :) )))))))))))))

Oana Bodor 6:53pm Oct 28
Slabe sanse, intr-adevar… veti sti sigur peste inca o luna. Ori ii vine ciclul, ori face un test de sarcina si veti sti. Nu va mai stresati acum, dar nici nu mai riscati… Va tin pumnii :)

Maria Tatiana 1:28pm Oct 29
Probabilitatea conceperii unei sarcini pe perioada mentruatiei, fie ea pe final, exista. Este doar un mit, faptul ca in perioada mentruatiei nu exista aceasta posibilitate de a se instala o sarcina. Dupa ultimul contact, in cazul in care este fecundat ovului, se poate verifica print-un test , dupa 10 zile. Daca este facut mai repede, va fi negativ, insa dupa 10 zile proba urinei va fi relevanta. Pastila de a doua zi are un nivel de hormoni extrem de ridicat, iar consumul ei fara a fi necesar acest lucru poate fi mai mult decat daunator corpului( dupa pastila de a doua zi, se face o pauza timp de un an de zile, tocmai pentru a nu aparea modificari asupra eventualului fat). Sa faca un test de ovulatie, iar daca va iesi pozitiv, atunci da, va fi necesar sa apelati la pastila de a doua zi. Insa sub nici o forma sa nu mai apelati la ea(pastila de a doua zi) in urmatorul an.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile