consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Se confrunta cineva cu probleme la rinichi? Pietre, nisip, infectii urinare? Am fost operata pentru ca s-a blocat o piatra pe uretra si a trebuit scoasa.wall post by Roxana Ardelean

Roxana Ardelean

Buna dimineata! se confrunta cineva cu probleme la rinichi??pietre nisip??infectii urinare??eu am probleme de multi ani…am fost operata pt ca s-a blocat o piatra pe uretra si a trebuit scoasa!!! incerc cu regim dar nisipul si pietrele continua sa fie prezente!!!ce ma sfatuiti??

Catalina Elena Zamfir

ceai codite de cirese cu porumb ,sanatate
 3

Remus Sandu

Dacă aţi menţiona şi cum aţi modificat dieta, de ex. dacă încă mai consumaţi regulat uleiuri vegetale cu mult omega 6, şi alimente acidifiante gen făinoase, lactate, organismul va pierde mai mult calciu decât în mod obişnuit, sau va produce mai mult acid uric dacă sunteţi mare amatoare de carne. ** Am citit nişte articole foarte interesante despre cum lipsa vitaminei K2 influenţează negativ metabolismul calciului. Citind mesajul dvs. am căutat şi posibile asocieri cu litiaza renală şi BINGO, deficitul chiar răspândit al K2 predispune în mod inevitabil şi către acest gen de probleme, pe lângă multe altele. Respectiv un banal supliment de vitamina K2 poate oferi beneficii semnificative. articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/12/16/vitamin-k2.aspx
 2

Roxana Ardelean

Va multumesc
 1

Elena Onofrei

Remediile naturale ajuta! Daca reusiti sa ajungeti la cauza ajuta si mai mult! Cartea lui JACQUES MARTEL- MARELE DICTIONAR AL BOLILOR SI AFECTIUNILOR poate sa aduca multe rspunsuri pt dv.! Succes si SANATATE!!!
 3

Ion Mila Doar

Renuntati la gandul ca nu va ajung banii! Mergeti pe o dieta recomandata de medic.Beti o luna de zile ceai de macese,cate o cana de trei ori pe zi.Pietrele vor fi dizolvate la marimi care sa permita eliminarea lor.Dar nu uitati: cauza este de natura spirituala si trebuie sa intelegeti ca nu banii sunt totul in viata.Nu va mai faceti probleme in privinta banilor.
O sa fie greu,pentru ca traim vremuri grele,dar merita!
Succes!

Ioan Chirilas

Cautati un cabinet de terapie Bowen in zona dumneavoastra, exista o procedura si o recomandare de consum anumite legume, in anumite cantitati si in cateva sedinte se rezolva fara durere. O cunostinta a facut 6 sedinte si la urmatorul ecograf pietrele nu mai erau si nu-i venea sa creada. Caz concret.

Ion Mila Doar

Roxana Ardelean,ai inteles ceva? Daca mai vin aici o suta de persoane,vei mai avea parte de o suta de indicatii.Asa ca,hotaraste-te acum,cat nu-ti crapa capul de la atatea “ajutoare”:)))))))))

Paula Ţintă

Prin terapie bowen se poate elimina nisipul sau pietrele. www.terapiibucuresti.ro

Ioan Chirilas

nu se elimina se dizolva


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile