consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma confrunt cu sarcini oprite din evolutie si nu stiu cauza.

Terapeuti RO 10:39pm Sep 11
Buna ziua.
Sunt Alexa si am nevoie de un sfat. Ma confrunt cu sarcini oprite din evolutie si nu stiu cauza. Am un copil sanatos, imi mai doresc unul si nu prea reusesc. Minunea se produce dar pana la 8 saptamani se opreste din evolutie. Am facut analize peste analize, toxo, cito, trombofilie.Totul este bine.
Ultimele doua dati cand s-a intamplat, in tara am facut eco cu sarcina oprita din evolutie si mi s-a spus ca uterul este retrovers. In tara unde locuiesc,la ecografia facuta la 6 saptamani, medicul respectiv nu a vazut asa ceva.
Poate fi asta un motiv? Care ar putea fi cauzele acestor probleme?
Va multumesc.

Liviu Geo 10:44pm Sep 11
unul din motive este stresul sa stii….sau poate tb sa stai doar la pat fara nici un fel de efort. Si noi am trecut prin acelasi lucru si ne-am chinuit. Sau poate nu mai este momentul sa mai aveti un bebe, v-ati gandit la lucrul acesta ? Nimic nu este intamplator sa stii.

Adrian Isacianu 5:42am Sep 12
Un specialist in obstretica-ginecologie iti poate da cele mai bune sfaturi si a-ti oferi solutii pentru a evita astfel de probleme pe viitor. Conteaza foarte mult odihna in primele saptamani de sarcina, evitarea eforturilor mari, alimentatia sanatoasa.

Adrian Isacianu 5:52am Sep 12
In primele saptamani de sarcina, cauzele opririi evolutiei sunt mai degraba biologice si fizice, dar nici echilibrul emotional si cognitiv nu trebuie neglijat. Supravegherea medicului este obligatorie si complianta ta la fel.

Remus Sandu 12:22pm Sep 12
Un aspect important al unei diete cu adevărat sanatoase. http://www.getfit.ro/alimentatie/20-de-motive-pentru-a-renunta-la-paine.html Dar cred că ar fi o greşeală să elimini direct ! Dacă eşti unul din cei intoleranţi http://www.alergicblog.ro/2013/03/24/infertilitatea-asociata-cu-b-celiaca/

Cristiana Alexandra Levitchi 7:40am Sep 16
Alexa pe linga investigatiile fizice – sint nevoie si de investigatii psihologice : iti recomand psihoterapie (pot fi cauze transgenerationale) http://cristianaalexandralevitchi.wordpress.com/2010/10/05/ce-poti-afla-sub-un-simptom-oricare-ar-fi-el-relatia-simptomului-cu-traumele-transgenerationale-si-pierderile-de-orice-fel/


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile