implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o boala foarte rara (tumora amiloid) si nu exista tratament. Sunt momente in care plang incontinuu pentru ca nu stiu daca o sa-mi mai vad baietii mari.

Terapeuti RO

Mesaj:
Am o boala foarte rară (tumora amiloid) si nu exista tratament. Sunt momente in care plâng continu pt ca nu știu daca o sa mai trăiesc sa-mi vad băieții mari si încerc sa ma feresc de toți din jur ca sa nu ma vadă ca sufăr si sa sufere si ei. Cel mai tare ma doare faptul ca mi-am dorit o familie, iar acum cand o am si sunt fericita cu 2 bebe gemeni am căpătat si aceasta boala. Simt ca înnebunesc, ce se fac ei fără mine

Oana Murarasu

Pe ce baza s-a pus acest diagnostic?
 1

Oana Murarasu

Legume proaspete,fructe proaspete,nuci,seminte,cereale cred ca sunt benefice.In unele situatii se practica transplant de organ,nu stiu exact protocolul de tratament.Ar fi bine sa cereti si alte pareri.
 1

Ion Monica

incercati medicina alternativa si bioenergia, importanta ete alimentatia si gestionarea emotiilor

Iulia Panait

Tumora amiloid sau amiloidoza? este localizata la nivelul unui organ? Tatal meu are si amiloidoza si exista tratament
 1

Terapeuti RO

.

Doctorul Terapii Complementare

Dacă din punctul de vedere al medicinei alopate (medicamente chimico-farmaceutice) nu există tratament, din punctul de vedere al medicinii alternative există. Medicina holistică spune că nu există boli care nu se pot trata, există numai bolnavi care nu vor să se vindece. Eu am tratat și am salvat viața unei femei căreia medicii îi mai dăduseră 3 luni de viața. Deci se poate, curaj!

Ina Melehat

Nu iti pierde speranta! Au existat cazuri grave de cancer in ultimul stadiu si totusi persoanele respective s-au vindecat. In om exista niste forte de regenerare incredibile, incepi sa meditezi cate 15 min zilnic, cel mai bine ar fi noaptea cand e liniste si intuneric, incearca sa vizualizezi cum te cufuzi adand, tot mai adanc in tine insati, pana la acea samanta indestructibila de divinitate, si cum de acolo izvoraste o forta precum un fulger urias care te vindeca. Concentreaza-te pe propria respiratie, si inchipuie-ti cum de fiecare data cand expiri arunci in afara tot raul din tine (boala), iar cand inspiri te umpli de fluxul vietii, de caldura si iubire. Omul este spirit, iar trupul e doar un instrument de manifestare in aceasta lume, asa ca nimic nu ne poate rapune ori distruge! Ai incredere in acest lucru, practica meditatia in fiecare noapte si nu uita ca orice lucru care ni se intampla are un sens.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile