consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Remediu pentru insomnie? Am o problema deja cronica, am trecut printr-o depresie cu un tratament de 3 ani…

Geta Ionescu 3:52pm Nov 16
Puteti sa-mi spuneti un remediu insomnie,am o problema deja cronica ,am trecut pri depresie cu un tratament de 3 ani in Italia ,acum stau bine dar fara pastile de somn nu dorm si cu acestea dorm foarte putin,acum iau bromazepam si ma juat putin ,este drept ca iau acela 5mg. Va rog daca ma puteti ajuta sau indruma unde sa merg,imi este teama ca imi atatca memoria sunt mai mult de 10 ani ca folosesc pastile de dormit. Va multumesc anticipat.

Julieta Carolea 7:59pm Nov 16
Mergeți la un psihoterapeut, doar așa puteți rezolva problema.

Geta Ionescu 8:00pm Nov 16
multumesc!

Elena Picincu 7:26am Nov 17
Luaţi ceai de valeriană,şi încercaţi să faceţi meditaţie ,sunt filme pe You Tube ce vă pot fi de ajutor,terapiile alternative sunt foarte bune,nu folosesc medicamente de sinteză.Multă sănătate,vindecarea vine din interior,trebuie numai să credeţi cu adevărat!

Geta Ionescu 7:27am Nov 17
Va multumesc mult am sa incerc si asa. O duminica placua!

Elena Picincu 7:29am Nov 17
Cu drag.

Denissa Toma 8:44am Nov 17
Care este motivul pentru care nu puteti dormi? Care este temerea dvs cea mai mare, care a fost motivul depresiei? Care este persoana de sprijin pentru dvs? Sunt intrebari care trebuie lamurite.Ar trebui sa discutati aceste subiecte cu un psihoterapeut, si sa descoperiti impreuna punctele sensibile din viata dvs si resuresele cu ajutorul carora sa le depasiti

Ilona Ilona 9:10am Nov 17
…DRAGA MEA!… in primul rind fa-ti o curatire a cimpului energetic si ia dimi,la prz si seara tinctura de valeriana cite 30 picaturi.Pentru curatirea cimpului energetic pot sa te ajut eu ,dar vreau sa-mi trimiti o foto in picioare si recenta.Imi pare rau ca nu sunt in tara sa ne putem vedea dar pot sa-ti fac de la distanta(nu te costa nimic) doar sa te rogi pentru mine. Astept sa-mi dai un semn…teajut cu mare DRAG


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed