Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSufar de anxietate de 3 ani si de un an nu mai iau alt tratament in afara de Sedatif PC, la nevoie.

Terapeuti RO 7:32am Oct 2
Mesaj:
buna ziua am si eu nevoie de un sfat sufar de anxietate de 3 ani acum ma simt binisor nu iau tratament de 1 an de zile doar sedatif pc la nevoiedar am intrat in cercul acela vicios de a ma deplasa singura sau nici macar cu mama nu imi porea convine sa plec si evit doar cu sotul merg oriunde ce sa fac cum sa scap gandul accesta ma ingrijoreaza si ma face sa cred ca sunt bolnava cu capul multumesc frumos claudia

Clau Anki 8:47am Oct 2
Cei "bolnavi cu capul" se impart in doua categorii: 1. cei care sufera de afectiuni cerebrale 2. cei care sufera de afectiuni ale mentalitatii (ale gandirii). Anxietatea este o afectiune izvorata din distorsiuni cognitive (ale gandirii). Tratamentul medicamentos iti linisteste organismul, dar nu-ti scoate ideile din cap, adica nu-ti schimba mentalitatea. Prin urmare, in urma acestui tratament, nu te-ai vindecat complet, ci doar te-ai mai linistit. Anxietatea se trateaza cel mai bine si complet prin psihoterapie, unde te invata sa gandesti corect. Ti se pare asta o "boala a capului"?
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19307 raspunsuri primite pentru 4104 intrebari
(in categoria actuala: 571 raspunsuri primite pentru 127 intrebari)