Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Referitor la o poveste care este pe acest site: povestea doamnei de 29 de ani care se plange de un viitor sot violent…

Terapeuti RO 12:51pm Jun 2
Mesaj:
doamnelor si domnilor, referitor la o poveste care este trecuta pe acest site (povestea doamnei de 29 de ani care se plange de un viitor sot violent). problema este urmatoarea:
eu nu mai pot vb cu aceasta persoana pentru ca aceasta persoana nu ma lasa sa vorbesc si sa mi duc pana la capat ideea, vorba, propozitia, fraza, pentru ca ea deja "stie" si presupune ce vreau sa spun si de aici pornesc discutiile contradictorii, dar nu sunt contradictorii atata timp cat eu nu am terminat ce aveam de zis.aceasta este marea noastra problema. nu am zis niciodata ca nu sunt si eu vinovat dar nu pot fi singurul. cearta si violenta porneste din punctul mentionat mai sus,nu ma trezesc si incepe cearta. astept raspunsuri si intrebarile dumneavoastra.
va multumesc

COMPLETARE Terapeuti.ro:
Pentru specialistii care doresc sa raspunda, informatiile suplimentare se gasesc pe acest grup sau pe site, la: https://terapeuti.ro/sfatul-medicului-terapeutului/psiholg-online-gratuit-prietenul-meu-ma-agreseaza-fizic-si-verbal-violenta-in-cuplu-barbati/


Viorel Mocanu 12:58pm Jun 2
Stimate domn, vi se pare ca aceasta persoana va "abuzeaza" prin dorinta de a fi impreuna cu ea? Ca om matur, cred ca ar fi bine sa va continuati cautarile… probabil ca persoane linga care sinteti, nu este ceea ce va doriti.. asa ca … SUCCES

Cristina Hazulea 12:59pm Jun 2
Din pct meu de vedere nu exista " … Violenta porneste din pct asta", nu exista justificare pt violenta atat verbala cat si fizica. Cand ajungem sa agresam o persoana totul incepe de la noi si nu de la victima. Nu mai incercati, voi cei violenti sa-i faceti vinovati victimele. Singura lor vina pana la urma e ca mai stau si accepta repetatele acte de violenta. Daca vreti sa va rezolvati pb mergeti la terapie de cuplu!!!!

Flor Costa 1:37pm Jun 2
Las-o!!!!

Laura Virlar 1:38pm Jun 2
Pentru Domnul din relatia in cauza: ati incercat treaba asta si cu seful dumneavoastra cand va cearta sau nu-i este pe plac ceea ce faceti sau cu unul de vreo doua ori mai mare decat dumneavoastra? Ce-mi plac Barbatii astia "viteji" care isi bat nevestele! Niciodata nu e vina lor!

Botezat Radu 1:45pm Jun 2
Nu pot sa va spun decat ca violenta de orice fel nu duce la rezolvarea conflictului. Incercati o terapie de cuplu in care sa gasitialt mod de a rezolva pb dvs. Succes!

Laura Virlar 1:48pm Jun 2
Pentru Doamna: daca mai cititi de cateva ori ceea ce ati scris, e posibil sa vedeti si raspunsul, pentru ca acest raspuns se afla chiar acolo, in ceea ce scrieti. Cantariti si decideti: fie faceti CEVA in privinta asta, ceea ce inseamna actiune, nu somn, nu acceptare, nu vaicareala, fie nu faceti nimic, va acceptati soarta, asa cum e (ca nefacand nimic, nimic nu se schimba) si-l luati de barbat dupa ce va dati la raspunsul la intrebarea: "Cum va fi viata mea peste 5 ani?"

Dana Falchidi 2:05pm Jun 2
Sa stii ca orce criminal spune la fel, victima este cea care l-a provocat, violatorii spun acelas lucru ,victima l-a sedus. Stii ce anume ne diferentiaza pe noi ceilalati de cei de mai sus? Discernamantul! Constienta de a alege sa faci altceva, chiar daca esti provocat. Mergi in terapie si cerceteaza-te, e posibil sa ai mari surprize. Succes

Muscuri Odette 9:09pm Jun 2
Stimate Domn , va inteleg supararea fiindca partenera dumneavoastra a cerut sfatul nostru , insa nu confundati echipa de specialisti cu mediatorii. Daca doriti sa va spuneti punctul de vedere la un psiholog ,atunci mergeti la psihoterapie de cuplu , la un cabinet. In cazul in care vreti sa va ajutam doar pe dumneavoastra, va rog sa reformulati problemele cu care va confruntati .


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita