Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am o relatie de 9 ani si urmeaza sa ne casatorim in curand. Insa de aproximativ un an viitorul meu sot este mult mai nervos, se supara din orice, numai el le stie pe toate. Ne-am reintors in Romania si il vad ca a ramas dezamagit de ce a gasit in tara.

    • Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

      Buna ziua.indraznesc sa va scriu aici pt ca sincer nu stiu ce sa mai fac.am o relatie de 9 ani si ceva urmeaza sa ne casatorim in scurt timp.asta e lucrul frumos insa de ceva timp cam un an as spune viitorul meu sot are un comportament ciudat.s-a schimbat.nu in sensul ca nu ma mai iubeste.este mult mai nervos se supara din orice f repede pt el toti sunt prosti numai el le stie pe toate.cand se contrazice cu cineva il vad ca e rosu de nervi ca nu reuseste sa-i schimbe parerea celuilalt.de curand s-a ajuns si la bruscari cu altii tot din cauza contrazicerilor.sunt socata.nu il mai recunosc.a avut probleme si cu ai lui ei nefiind total de acord cu mine.nici cu cealalta nora de altfel.am avut incredere intr-o matusa de a lui sai povestim unele probleme si ne-a înjunghiat pe la spate iar el a aflat si cateva zile nu a fost om.orice ii spun ii sare tandara imediat.il vad ca ii pare rau mai tarziu.nu stiu ce sa fac ce il framanta.de curand ne-am reintors in romania si il vad ca a ramas dezamagit de ce a gasit in tara asta.nu e exact cum se astepta.sunt atat de multe de povestit.am nevoie de un sfat ca nu stiu ce sa fac

    • Mihaela Comisel Din moment ce nu poti da mai multe detalii, dar in esenta am inteles ca partenerul tau trece printr-o perioada mai grea (poate neamplinire profesionala sau coplesit de rolul de cap de familie!), modificare a comportamentului, tulburare de personalitate, poate ca ar trebui inainte sa va casatoriti legal si sa faceti un copil, sa mergeti intr-o consiliere amandoi sau fiecare intr-o terapie individuala.
Raluca Mihai O intrebare foarte importanta: el considera ca acest comportament ii dauneaza? Vrea sa schimbe ceva la el? Sau sa afle de ce se comporta asa si sa incerce eventual o altfel de menifestare? Orice demers ai intreprinde, el trebuie sa vrea si sa considere ca are nevoie de asta, altfel tu nu poti face nimic. Iar daca vrea, atunci puteti gasi un psiholog la care sa mergeti impreuna sau separat si care sa ofere sprijin pe aceasta situatie concreta.

Psihologul Va Raspunde

E evident ca el are o problema, si ideal ar fi sa o rezolve, inainte ca aceasta sa se agraveze. lucru care poate afecta serios casatoria ta, si relatia ta cu el. Refuzul lui de a discuta cu un specialist, de a rezolva situatia, poate duce la escaladarea starii conflictuale.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita