consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si simt ca tot ce am facut se duce pe apa sambetei. Nu ma mai suport si am ganduri suicidale. Simt un gol, ma simt goala, iar viata mea a devenit un chin. Simt ca oamenii din jur imi fac numai rau.

Terapeuti.ro 6:53am Jul 24
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Am 17 ani si simt ca tot ce am facut se duce pe apa sambetei. Mai bine de un an,nu ma mai suport siam ganduri suicidale. Simt un gol,ma simt goala ,iar voiata mea a devenit un chin. Sunt cuprinsa numai de tristete,pur si simplu plang uneori din orice. Alteori,oricat de mult mi-as dori sa plang nu pot. Nu ma pot descarca. Simt ca oamenii din jur imi fac numai rau. Intr-o zi ,pe strada eram intr-un loc aglomerat si am inceput sa aud ca oamenii vorbesc in lta limba necunoscuta,iar lumea s-a oprin in loc iar eu ma simteam moarta. Simteam ca nimeni nu ma vede si ca toti erau colorati iar eu gri si intunecata. Ma simteam ca o fantoma. Am cosmaruri si insomnii,nu am mai dormit de o saptamana jumatate si nu stiu ce pot face. Vreau sa fiu fericita si sa ies din cosmarul in care am intrat. Vreau sa pot zambi si eu cu adevarat. Vreau sa nu mai fiu iritata tot timpul. Vreau o viata normala,nu noaptea cand inchid ochii sa imi vina in cap numai ganduri rele si o voce care imi spune mereu ca “o sa primestii ce ai sa meriti.nu scapi de mine”. Vreau sa vad voata in culori.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:03am Jul 24
din ce ne spui pare ca ai ajuns la un dezechilibru care iti depaseste capacitatea de adaptare si te-as ruga foarte mult sa discuti cu parintii tai si sa mergeti la un psihiatru pt un tratament medical adecvat situtatiei tale, astfel, in timp simptomele tale se pot ameliora, o sa poti sa dormi (ceea ce este foarte important!). De asemenea iti recomand, dupa ce te linistesti, sa te gandesti la cauza… la ‘cu ce a inceput totul’… preferabil cu ajutorul unui psiholog. Se poate, succes!

Mihaela Comisel 7:19am Jul 24
Vad ca esti un copil inteligent si profund. Sper sa fii motivata sa iesi din marasma asta care se datoreaza undor dezechilibre chimice in primul rand, asa ca aduna-ti fortele, ia-ti unul din parinti si mergi urgent la un psihiatru sa-ti prescrie un tratament medicamentos (sa echilibreze partea chimica) si apoi, cand simti ca ti-ai mai revenit (urmeaza tratamentul!) vino intr-o terapie la inceput cu cineva din familie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile