Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMa simt blocata emotional in relatiile cu partenerii mei. Am intalnit destul de multi baieti buni, iubitori, educati, manierati etc., ce par potriviti pentru a intemeia o familie, totusi… nu simt ca iubesc.

Terapeuti RO 7:21am Sep 12
Mesaj:
Buna ziua,intrebarea/problema mea cred ca se incadreaza la rubrica relatii de prietenie/viata sexuala. Si anume, dupa o autoanaliza indelungata, m-am diagnosticat singura: ma simt blocata emotional…in relatiile/-a cu partenerii/-ul. In ciuda faptului ca ma consider o persoana extrem de norocoasa care a intalnit destul de multi baieti buni, iubitori, educati,manierati etc., ce par potriviti pentru a intemeia o familie, totusi…nu simt ca iubesc. sau nu pot defini exact ce simt. Ma atasez, dar simt ca nu suficient, ca s-ar putea si mai bine de atat. Simt ca, din punct de vedere sentimental, el ofera mai mult decat mine. Nu ma opresc din cautat…scopul este: un sot ideal, un copil minunat…nimeni nu pare perfect. Inca nu simt acel ceva care sa ma faca sa spun…”he’s the one”.
orice sugestie este binevenita. Multumesc.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:26am Sep 12
‘un sot ideal, un copil minunat’ – cred ca toti ne dorim relatia/familia ideala, insa pana la ‘ceilalti’ (sot, copil, familie) daca noi nu suntem ok cu noi insine s-ar putea sa ne fie ‘putintel’ mai greu sa fim ok in relatie cu altii. Din ce ati scris pot intelege ca sunteti intr-un moment de cumpana, cel putin afectiv (imi imaginez ca si existential) si o sugestie ar fi sa incercati si analiza personala asistata de un psihoterapeut. Sunt sigur ca mai sunt locuri de explorat. Succes! ;)

Viorel Mocanu 6:40pm Sep 12
Multe doamne asteapta sa vina “Fat Frumos” pe un cal frumos precum domnii o asteapa pe “Ileana Cosinzeana” :) “Fat Frumos vine, trece, si parca ar mai fi de asteptat…… alterori vine doar calul care poarta un “fat frumos la suflet” si iti face viata… de urasti si ziua in care te-ai nascut. Ce vreau sa subliniez ca in cautarile noastre nu putem gasi “perfectiunea” :)

Georgiana Voinea 6:06am Sep 13
Nu te grabi ! ! Nu face compromisuri cu viata ! Intr-o zi o sa gasesti barbatul perfect pentru tine ! ,,Cauta si vei gasi, bate si ti se va raspunde !”

Invingem Stresul Impreuna 8:17am Sep 13
Cateva sedinte de coaching pentru deblocarea emotionala pot fi o solutie. Daca doresti sa investesti timp, energie si bani.

Delia Turcan 5:38pm Sep 13
vezi ca e posibil sa-ti fie frica de intimitate,frica de a fi parasita, si atunci nu permiti barbatului potrivit sa se apropie,ca sa nu suferi, sa nu te atasezi prea mult.Intr-adevar ceva coaching,da,ti-ar fi utile,sa poti atrage persoana potrivita.Mult succes, si multa iubire it doresc, si sa fii fericita cu cel pe care-l astepti,si care va veni, cu siguranta!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed