consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

A trebuit sa parasesc o relatie pentru a intra in alta, din cauza familiei mele si am devenit foarte emotiva, pot fi controlata foarte usor, simt ca daca parasesc aceasta relatie nu ma voi mai putea implica in alta, pentru ca parintii mei nu ma vor mai sustine in nimic.

Terapeuti RO 9:14am Mar 10
Mesaj:
Buna ma numesc Adina,sunt implicata intr-o relatie de aproximativ 9 luni de zile insa m-am implicat mai mult in aceasta relatie datorita familiei mele deaorece eram implicata intr-o relatie cu un barbat care avea 38 de ani existand o diferenta cam mare de varsta intre noi si era implicat intr-un anturaj periculos spuneau ei insa inofensiv ptr mine iubindu-ma sincer,oferindu-mi tot ce aveam nevoie.Cu toate acestea a trebuit sa parasesc relatie pentru a intra in cea actuala.Din firea mea de neclintit pana a nu intra in aceasta relatie acum ma poate controla foarte usor am devenit foarte emotiva si simt ca daca parasesc aceasta relatie nu ma voi mai putea implica in alta ptr ca parintii mei nu ma vor mai sustine in nimic .Aceasta relatie nu este bazata din partea mea pe o iubire sincere ci intr-un loc de refugiere.Ajutati-ma va rog

Laurentiu Dobrota 9:21am Mar 10
Cum dorești sa fii ajutată in acest amestec de necunoscute? Psiholog Laurentiu Dobrota

Botezat Radu 9:21am Mar 10
sper ca am inteles corect: spuneti ca ati fost fortata in relatia actuala de catre parintii dvs care considerau ca relatia cu barbatul de 38 ani era periculoasa/neadecvata? Ce varsta aveti? Lucrati? Locuiti cu cine? Daca ne-ati putea da mai multe informatii ar fi perfect

Georgia Diana 10:38am Mar 10
Câștiga-ți independența financiară si emotionala pt a avea ulterior o relație sănătoasă in care sa fii fericita! Curaj!!!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile