Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatImi place un baiat care a avut o relatie cu un alt baiat timp de 2 ani si sufera foarte mult in urma despartirii. Cum pot sa-l ajut sa-si schimbe orientarea sexuala?

Terapeuti RO 10:16am Oct 8
Mesaj:
Buna ziua,am cunoscut un baiat care are acum 19 ani.Mi-a marturisit ca a avut o relatie cu un baiat timp de 2 ani, dar ca acesta l-a parasit in aceasta primavara.Il vad ca sufera dupa baiat,si in acelasi timp nu are o relatie foarte buna cu familia.Este lasat mai mult singur acasa.Nu locuim in acelasi oras dar imi doresc mult sa-l pot ajuta.Mi-a spus ca nu s-a simtit niciodata atras de femei dar nu exclude sa fie atras in viitor de acestea.Simte nevoia sa vorbeasca mai mult cu tatal sau si mereu imi spune ca acesta nu discuta orice cu el.Pe mine ma vede ca pe o mama,care probabil i-a lipsit tot timpul.I-am spus ca voi fi alaturi de el tot timpul si ca nu am sa-l las singur niciodata.Dar cum pot sa-l ajut sa-si schimbe orientarea sexuala?Este posibil sa-si doreasca acest lucru?Cum il ajut sa treaca peste depresie?Ce impact are asupra lui aceasta prima relatie?A fost prima lui relatie amoroasa.

Mirka Balaci 11:50am Oct 8
orientarea sexuala nu se poate schimba si nici nu trebuie schimbata. nu mai este considerata o patologie de vreo 40 de ani. daca nu exclude posibilitatea de a fi atras de femei poate fi bisexual, in orice caz, asta precum si impactul pe care il are acest lucru asupra lui nu il poti afla decat de la el; fiecare persoana este diferita si reactioneaza in felul sau propriu. daca simte nevoia il poti indruma spre psihoterapie pentru a depasi impasul emotional prin care trece dar tu in calitate de prietena poti doar sa il sustii, ca orice prieten, sa-l asculti, sa nu-l blamezi, sa-l faci sa se simta acceptat si inteles asa cum este el.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 2:38pm Oct 8
subscriu colegei mele. Important este sa aiba sustinerea de care are nevoie, suportul. Este calatoria lui prin viata si ideal ar fi sa aiba indrumarea/asistarea unui terapeut, acea persoana cu adevarat obiectiva in viata sa. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed