Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCare este orientarea mea sexuala? Sunt barbat si incercarile mele de a avea relatii cu fete au esuat.

Terapeuti RO 5:43pm Jul 18
Mesaj:
bn ziua,am 34 de ani sunt barbat am avut cateva incercari de a face sex cu fete dar au esuat una din neputinta cred ca nu-mi placea de ea si alta era virgina si nu era locul penetrarii finale pt ca in alta camera erau parintii si am renuntat, am avut relatii si cu baieti,ba chiar au durat mult si ma excitam mult cand il vedeam pe respectiuvul cu care aveam relatii sexuale si totusi imi doresc o familie si o relatie sanatoasa cu o femeie dar imi e teama sa nu am alte esecuri.oare sunt gay sau by??ce sfat imi puteti da sau la ce specialist ma puteti indruma.?va multumesc si astept rasp dv.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 5:58am Jul 19
contactati un sexolog in prima faza… si discutati cu el/ea mai in profunzime. Succes!

Pisiologul De Serviciu 5:46pm Jul 19
Dupa sexolog mergeti la un psihoterapeut. E posibil sa fiti Bi, dar e posibil sa fi ramas blocat intr-o anume perioada a vietii in ceea ce inseamna dezvoltarea psihosexuala.
Intrebare: Credeti ca numai relatiile femei-barbati sunt sanatoase? Celelalte cum sunt?

Carmen Caramlau 4:44pm Jul 21
Lamuriti-va in aceasta criza de identitate. Cum ne (re)gasim? Traindu-ne viata. E cea mai buna reteta. Raspunsurile stau sa iasa la suprafata.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile