consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt barbat si un coleg de serviciu pare foarte atasat de mine…

Terapeuti RO 6:47pm Jul 14
Mesaj:
Salut, am 21 de ani si sunt foarte confuz! De 2 ani, am o relatie cu o fata, si chiar ne iubim. Dar ….. de o perioada de timp, mi-am schimbat locul de munca … acolo mam imprietenit foarte tare cu un coleg de serviu(care este casatorit). Este cel mai bun prieten al meu , dar mi sa parut ciudat faptul ca mi-a propus sa facem sex amandoi, cu una!(la nimeni nu a propus asa cv) Omul pare foarte atasat de mine , dar mie teama sa nu fie bisexual! Ma tachineaza, imi pune diferite porecle(mi-a zis cu gura lui , ca sunt alinturi(! Nush ce sa cred….

Viorel Mocanu 7:09pm Jul 14
Esti fericit :) te place… acum ramine la alegerea ta daca ii si impartasesti dorintele :)

Clau Anki 9:57pm Jul 14
Problema este ca nu stii ce sa prevezi, nu ca nu stii ce sa crezi. Incearca sa nu te transformi in ghicitor de ganduri si intreaba-l cu subiect si predicat exact ce te roade. Cand iti va da raspunsul, atunci, cu siguranta vei sti ce sa crezi, dar nu vei stii ca sa faci, probabil. Poti sa-i ceri un ragaz, si, dupa ce-ti reevaluezi relatia cu iubita, vei sti exact si ce e de facut. Succes!

Daniela Monica Guzu-psiholog 10:34am Jul 15
Sunt doar propuneri sexuale care nu presupun nimic. Tu alegi ceea ce se potrivește tie. Dacă nu vrei, spune clar acest lucru iar relația voastră de prietenie poate continua.

Carmen Caramlau 7:37pm Jul 15
Priveste situatia din afara, eventual povesteste cuiva despre aceasta intamplare, spunandu-i ca este vorba de doua cunostinte de-ale tale, da-le nume fictive, si vezi ce simti in timp ce dai aceste detalii. Asculta-ti instinctul. Analizeaza dincolo de bine si de rau.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile